ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ : Ολοκληρώθηκε η Χριστουγεννιάτικη διανομή τροφίμων και κρέατος (νωπό κοτόπουλο) σε ευάλωτες οικογένειες του Δήμου μας.

 


Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου ,  το οποίο λειτουργεί στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2021-2027» με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης..... ολοκλήρωσε τις προγραμματισμένες Χριστουγεννιάτικες διανομές  τροφίμων και κρέατος (νωπό κοτόπουλο) στις 20/12 και 21/12  σε   οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, στα σχολεία Ενιαίο  Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο και στο ''ΔΗΜΗΤΡΟΥΚΕΙΟ'' Νηπιαγωγείο – Δημοτικό, καθώς και στο  κέντρο ψυχικής υγείας ''ΨΥΧΑΡΓΩΣ'', στο εργαστήριο ''ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ΄΄και στο ''ΣΕΛΙΒΕΙΟ'' Γηροκομείο.

    Επιπλέον  μοιράστηκαν δώρα και παιχνίδια στα παιδιά των εγγεγραμμένων οικογενειών του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου μας ,τα οποία συγκεντρώθηκαν από συμπολίτες μας μέσα από  την δράση « ΓΙΝΕ ΦΕΤΟΣ ΕΣΥ Ο ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ » , χαρίζοντας αγάπη ,ζεστασιά και παιδικά χαμόγελα τις Άγιες Μέρες των Χριστουγέννων. Επίσης , θα θέλαμε  να ευχαριστήσουμε  θερμά, τα μέλη του ΚΑΠΗ  που πρόσφεραν μελομακάρονα στους  ωφελούμενους της Δομή μας .  

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει καθημερινά στο τηλέφωνο : 2631023192

ή στο email : koin.pantop.ipmes@gmail.com

Σχόλια