Ιερός Ναός Αγίου Αθανασίου Κατούνας : Κατ' οίκον διανομή «Δεμάτων Αγάπης» προς τους ενδεής αδελφούς μας.

 


Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου με την βοήθεια του Θεού και του Αγίου μας Αθανασίου, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος με διάκριση, συναισθήματα προσφοράς και αλληλεγγύης, μοιράστηκαν από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κατούνας κατ΄οίκον «Δεμάτα Αγάπης» στους οικονομικά ασθενείς συνανθρώπους μας.....

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και το φιλόπτωχο ταμείο του Ιερού Ναού μας απευθύνει δημόσια θερμότατες ευχαριστίες στους ανθρώπους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της εκκλησιάς μας και προσέφεραν τρόφιμα και κρέας.

Ευχαριστούμε τα καταστήματα της ενορίας μας ( Κρεοπωλεία, café, Ζαχαροπλαστεία, super markets, mini markets ), τις κυρίες της φιλοπτώχου διακονίας που ετοίμασαν τα δέματα, τους εθελοντές μας που έκαναν την διανομή στα σπίτια και όλους όσους συνέβαλαν ώστε να πραγματοποιηθεί και φέτος, με όλες τις ευνόητες δυσκολίες, η προσφορά «Δεμάτων Αγάπης» στους δοκιμαζόμενους οικονομικά αδελφούς μας για να ζήσουμε όλοι μαζί Χριστούγεννα.

Η Εκκλησία πρέπει να είναι και είναι κοντά στους ανθρώπους οι όποιοι έχουν ανάγκη όχι μόνο Πνευματική, αλλά και υλική, ειδικά σε αυτές τις Δύσκολες εποχές τις οποίες ζούμε.

Ευχαριστούμε όλους και Ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και Ευλογημένο το Νέο Έτος 2024.

agiosathanasioskatounas.

Σχόλια