Δήμος Ξηρομέρου: Το παρασκήνιο και οι πληροφορίες για τους νέους αντιδήμαρχους.

 


       Τις επόμενες ημέρες πρόκειται να ανακοινωθούν οι νέοι αντιδήμαρχοι που θα αναλάβουν τα καθήκοντά τους στις αρχές Ιανουαρίου καθώς και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου για το Δήμο Ξηρομέρου.

Η θητεία του Δημοτικού Συμβουλίου έχει διάρκεια πέντε ετών. Ο αριθμός των δημοτικών συμβούλων για το Δήμο Ξηρομέρου είναι 25, με το συνδυασμό του εκ νέου εκλεγμένου δήμαρχου, Γιάννη Τριανταφυλλάκη να μετρά 16 δημοτικούς συμβούλους. ......
Ο συνδυασμός "ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ" μετρά 7 δημοτικούς συμβούλους, ο συνδυασμός "ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ" μετρά ένα σύμβουλο, και ένας ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος είναι ο κ. Πανταζής Απόστολος.

Από το σύνολο του μόνιμου πληθυσμού αλλά και την κατάργηση δύο νομικών προσώπων του δήμου, οι Αντιδήμαρχοι που μπορούν να οριστούν είναι έξι έμμισθων και δύο άμισθωνΣύμφωνα με πληροφορίες του ΞΗΡΟΜΕΡΟNEWS διαδοχικές επαφές ήδη έχουν γίνει με το Δήμαρχο, και έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένα ονόματα. Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και οι νέοι αντιδήμαρχοι, όπως οι πληροφορίες αναφέρουν, θα είναι οι εξής, χωρίς βεβαίως να αποκλείει κανείς κάποιες αλλαγές.
https://xiromeronews.blogspot.com/2023/12/blog-post_628.html#more

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου:

ΜΠΑΜΠΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


Οι νέοι αντιδήμαρχοι:

ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 


ΜΑΚΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 

 

ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 


ΦΛΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 

ΡΕΤΟΥΛΗΣ ΘΩΜΑΣ
 

ΠΟΛΥΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

ΣΙΔΕΡΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
 

ΤΣΟΜΠΟΥ-ΠΑΥΛΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ


Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμαρχος θα αναλάβει Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Δήμου Ξηρομέρου.

Σχόλια