Επίμονος θαυμαστής της Δανάης Παππά της στέλνει κάθε μέρα «θέλω να δω τα καλτσάκια σου» (video)

Η Δανάη Παππά έκανε τις δηλώσεις της σχετικά με την παράσταση, στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Ανάμεσα σε όσα είπε στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου», αναφέρθηκε και στον επίμονο θαυμαστή που έχει το τελευταίο διάστημα, ο οποίος, όπως ανέφερε, θέλει να δει τις κάλτσες της

«Μου στέλνουν αρκετά μηνύματα στα social media που με φέρνουν σε δύσκολη θέση. Τώρα τελευταία είναι ένα προφίλ που για κάποιο λόγο λόγω της παράστασης, επειδή φοράμε κάτι άσπρα καλτσάκια στη σκηνή, δεν ξέρω τι έχει πάθει με τις κάλτσες μου και κάθε μέρα, όταν ανεβάζω ένα story, μου λέει: “Α, θέλω να δω τα καλτσάκια σου” και τα “καλτσάκια σου” και τα “καλτσάκια σου”. Θεέ μου, λέω, με αυτά τα καλτσάκια έλεος πια».

Στην πορεία, η ηθοποιός μίλησε και για τα δημοσιεύματα που αφορούν τη σχέση της. «Νομίζω ότι είναι αναπόφευκτο τα media να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή. Δηλαδή από τη στιγμή που και γω διάλεξα η ίδια να κοινοποιήσω τη σχέση μου και να ανεβάζω φωτογραφίες ή να μιλάω για αυτήν ανοιχτά, είναι αναπόφευκτο να με ρωτάνε και να θέλουν να μάθουν παραπάνω πράγματα για να βγάλουν την “είδηση”. Από την άλλη, όμως, είναι δική μου επιλογή το πόσο θέλω να δώσω. Δηλαδή ναι μεν δίνω πράγματα από την προσωπική μου ζωή αλλά δεν θα τα δώσω και όλα, δεν θα ανοίξω τελείως την πόρτα του σπιτιού μου» είπε η Δανάη Παππά.

 Protothema.gr

Σχόλια