ΠΑΣΟΚ σε Μητσοτάκη: Το σύμφωνο συμβίωσης το είχαν ψηφίσει όλοι οι βουλευτές μας, ενώ μολις 19 της ΝΔ «Μαθήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον πρωθυπουργό των υποκλοπών, της υποβάθμισης των θεσμών, των παρεμβάσεων στη δικαιοσύνη και της μεταμεσονύκτιας άλωσης των ανεξάρτητων αρχών, δεν δεχόμαστε. Ας μην κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια, όταν μιλά για εργαλειοποίηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ σχολιάζοντας την συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΕΡΤ.

«Θέλουμε να του θυμίσουμε, γιατί δεν είμαστε όλοι λωτοφάγοι, ότι το σύμφωνο συμβίωσης το είχαν ψηφίσει όλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ενώ μολις 19 απο τους 75 της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα, ο κ. πρωθυπουργός βουτηγμένος στην αλαζονεία ευτέλισε σήμερα την απλή λογική. Πόσο θεσμική συμπεριφορά είναι άραγε η προτροπή σε αποχή, και ενώ διστάζει να επιβάλλει κομματική πειθαρχία ακόμα και στους υπουργούς του, να το ζητά από τα κόμματα της αντιπολίτευσης;» συνεχίζει η Χαριλάου Τρικούπη.

«Δηλαδή, πολύ απλά τους παροτρύνει να μην εμφανιστούν στη Βουλή εκείνη την ημέρα γιατί κάποιοι άλλοι θα κάνουν… τα ρεπό τους. Όσον, δε, αφορά στο μεγάλο ζήτημα της ακρίβειας, που πλήττει κάθε νοικοκυριό, με την αγοραστική δύναμη να έχει κατρακυλήσει, τα ενοίκια να αυξάνονται συνεχώς, οι τιμές των τροφίμων να έχουν αυξηθεί κατά 25% και βασικά αγαθά όπως το βρεφικό γάλα να πωλείται έως και 213% πιο ακριβά από άλλες χώρες της Ευρώπης, συνεχίζει να συμπεριφέρεται ως απλός σχολιαστής», σχολιάζει ακόμη το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

«Σήμερα μάλιστα ανακάλυψε μετά από δυόμισι χρόνια, που φωνάζουμε, τον πληθωρισμό της απληστίας καθώς και ότι οι πολυεθνικές αισχροκερδούν εις βάρος του ελληνικού λαού, ενώ τα όποια πρόστιμα επιβλήθηκαν έχουν αργήσει δραματικά πολύ. Κρείττον του λαλείν το σιγάν», καταλήγει η Χαριλάου Τρικούπη.

Σχόλια