Μεσολόγγι: Κορυφώνεται η αγωνία για τον 31χρονο – Τι είπαν η αδερφή και ο φίλος του αγνοούμενου

 mesologgi (1)

Ο 50χρονος κρεοπώλης που χαρακτηρίστηκε το Σαββατοκύριακο και εξετάστηκε από αστυνομικούς ως ύποπτος για την εξαφάνιση του νεαρού στο Μεσολόγγι, παίρνει το μεσημέρι το δρόμο για το σπίτι του.
Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 μηνών για οπλοκατοχή και αφέθηκε ελεύθερος μετά την έφεση που άσκησε.

Από την πρώτη στιγμή επιμένει ότι δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή στην εξαφάνιση του νεαρού.

Επαναλαμβάνει πως το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, το μόνο που έκανε ήταν να μεταφέρει τον αγνοούμενο στη διασταύρωση των ΤΕΙ, στη παλιά εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων. Από εκείνη τη στιγμή όπως λέει δεν τον είδε ξανά, με τις Αρχές να βάζουν σε αντιδιαστολή τα λόγια του, με τα όσα κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας.

Όπως έχουν διαπιστώσει αστυνομικοί από βίντεο, ο κρεοπώλης άφησε το νεαρό στην διασταύρωση, στην συνέχεια μπήκε στην οδό Χατζηκώστα, που περνάει από το νοσοκομείο της πόλης και επέστρεψε σπίτι του μετά από μία ώρα για μια απόσταση μόλις 7 λεπτών.

Στις πιεστικές ερωτήσεις των αστυνομικών, ο κρεοπώλης απαντάει πως δεν θυμάται για ποιον λόγο καθυστέρησε τη νύχτα της εξαφάνισης να επιστρέψει στο σπίτι του.

Οι συγγενείς του αγνοούμενου δηλώνουν απελπισμένοι στο LIVE NEWS.

Κάθε μέρα που περνά αισθάνονται πως οι ελπίδες να βρεθεί σώος ο άνθρωπός τους, λιγοστεύουν όλο και περισσότερο.

Σημαντικό θεωρείται και το θέμα των χρημάτων. Συγγενείς του αγνοούμενου νεαρού καταγγέλλουν πως ο κρεοπώλης χρωστούσε στον άνθρωπό τους, ένα ποσό της τάξης των 17.000 ευρώ.

Ο 50χρονος υποστηρίζει πως είχε επιστρέψει τα χρήματα που του είχε δανείσει ο νεαρός και βλέπει πίσω από τα όσα λέγονται και γράφονται μια προσπάθεια ορισμένων να τον εμπλέξουν στο θρίλερ της εξαφάνισης.

Στο κάδρο των αστυνομικών ερευνών έχει μπει και ένα τρίτο πρόσωπο.

Πρόκειται για φίλο του αγνοούμενου Μπάμπη, ο οποίος είναι ο άνθρωπος τον οποίο κατονόμασε ο κρεοπώλης ως το πρόσωπο με το οποίο θα συναντιόταν ο 31ος ετών αγνοούμενος την ημέρα την εξαφάνισής του.

Ο ίδιος πάντως έχει πει σε αστυνομικούς πως δεν είχε δώσει κανένα ραντεβού με τον Μπάμπη, να πάνε για κυνήγι.

Οι έρευνες για τη μυστηριώδη υπόθεση συνεχίζονται με τους στενούς συγγενείς του αγνοούμενου νεαρού, να περιμένουν για ακόμα μια μέρα, μια ευχάριστη είδηση από τους διασώστες.

«Πιστεύω πως ο αδερφός μου δεν είναι καλά – Καλέσαμε το Ανθρωποκτονιών»
Η αδερφή του αγνοούμενου μίλησε στο MEGA.

«Θέλουμε να μάθουμε την αλήθεια και γρήγορα γιατί η μητέρα μου είναι στα όρια κατάρρευσης που δε ξέρει που βρίσκεται το παιδί της. πιστεύω ότι δεν είναι καλά ο Μπάμπης, αν ήταν καλά θα είχε έρθει σε επικοινωνία με την μητέρα μου. Βέβαια η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Οποίος γνωρίζει κάτι να ενημερώσει τις Αρχές. Και οι Αρχές να τρέξουν την υπόθεση, καλέσαμε εμείς το Ανθρωποκτονιών μετά από παραίνεση δημοσιογράφου. Δεν ήταν δική μας αυτή η δουλειά, έπρεπε ήδη να έχει κληθεί από νωρίς», ανέφερε η Χριστίνα.

Ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης τόνισε: «Η υπόθεση «φωνάζει». Οι έρευνες βρίσκονται στη σωστή κατεύθυνση. Υπάρχουν ερωτήματα και υπάρχουν κενά. Δεν μπορεί να είμαστε φίλοι και να αφήνω τον φίλο μου σε ερημικό σημείο να πάει για κυνήγι με άλλον φίλο του, και να μην τον ρωτάω ποιος είναι αυτός ο φίλος. Δεν γίνεται να σβήνονται κάποια στο9ιχεια από το κινητό. Δεν μπορείς να λες “δεν θυμάμαι” μετά από λίγες ώρες για ένα γεγονός, και ειδικά για έναν φίλο σου. Θέλω να πιστεύω στο καλό σενάριο αλλά φοβάμαι για τα χειρότερα».

Τι αναφέρει φίλος του 31χρονου και του κρεοπώλη
«Όταν με πήρε εμένα η μάνα του τηλέφωνό και μου λέει ο… έχει χαθεί και αν γνωρίζω κάτι, της λέω “πως χάθηκε, τι έγινε”. Μου λέει, και βάζει τα κλάματα η γυναίκα και μου λέει πως φοβάται κάτι. Την ρώτησα τι φοβάται και μου είπε πως φοβάται μην έχει συμβεί κάτι κακό στο παιδί. Της είπα πως, πώς γίνεται αυτό είμαστε ένα χωριό όλοι είμαστε γνωστοί μεταξύ μας», είπε αρχικά.

Κι συνέχισε: «“Φοβάμαι” μου λέει γιατί του χρωστούσαν λεφτά. Ρώτησα ποιος και μου είπε. Ήξερα ότι υπάρχει ένα ποσό μικρό και ότι αυτό ξεχρεώθηκε. Και μου είπε πως, “πως υπήρχαν 17.000 ευρώ που του χρώσταγε του παιδιού ο ….. μαζί με έναν από το Αγρίνιο και τα οποία έλεγαν ότι θα του τα δώσουν τα Χριστούγεννα και δεν του τα έχουν δώσει. Μου είπε ακόμη πως ο …. Ταξιδεύει για το χωριό αφότου είχε εξαφανιστεί ο Μπάμπης. Αυτό μας έκανε εντύπωση και μας, εφόσον είχε χαθεί ένας φίλος γιατί δεν ενημερώνεις και εμένα πού τον έχεις πάει να έρθουμε κάτω να δούμε. Έχουμε χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου».

megatv.com

Σχόλια