Στη βίλα του Στέφανου Κασσελάκη θα φιλοξενηθούν οι 36 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για το τριήμερο των ΣπετσώνΟ πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης «συγκάλεσε» την ΚΟ του κόμματος στις Σπέτσες το τριήμερο 19-21 Ιανουαρίου, στα πρότυπα της Goldman Sachs.

Μάλιστα, οι 36 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα φιλοξενηθούν στη βίλα του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες.

Από το περιβάλλον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο για μια πρωτοβουλία σύσφιγξης των σχέσεων ώστε ο ίδιος να έρθει πιο κοντά με την ΚΟ, αλλά και οι ίδιοι οι βουλευτές να ενισχύσουν τους μεταξύ τους δεσμούς.

Ο Κασσελάκης κάλεσε τους βουλευτές για brainstorming και bonding

Το διήμερο εργασίας, όπως το αποκαλούν συνεργάτες του κ. Κασσελάκη, ακολουθεί, παραδέχονται και οι ίδιοι, τα πρότυπα των μεγάλων πολυεθνικών ομίλων για να μπορέσει να γίνει brainstorming και bonding.

Στόχος, όπως αναφέρουν, είναι στις ουσιαστικά δύο ημέρες που θα βρεθούνόλοι μαζί στο σπίτι του κ. Κασσελάκη (φτάνουν μεσημέρι Παρασκευής και αναχωρούν μεσημέρι Κυριακής) να «κλειστούν» στον ίδιο χώρο για να γίνει μια διεξοδική ανταλλαγή απόψεων και να αλληλοσυμπληρωθούν με ιδέες και προτάσεις οι νομοθετικές πρωτοβουλίες που θα παρουσιάσει ο κάθε τομεάρχης.

Σφόδρα ενοχλημένοι οι βουλευτές

Ο οικοδεσπότης πρόεδρος, σύμφωνα με τους συνεργάτες του, αναγνωρίζει ότι ο μικρός αριθμός βουλευτών φορτώνει μεγάλο όγκο δουλειάς στις πλάτες τους, ωστόσο οι ίδιοι δηλώνουν σφόδρα ενοχλημένοι για το ότι ο κ. Κασσελάκης και ο στενός του κύκλος δεν φρόντισαν νωρίτερα να ενημερώσουν για τις προθέσεις του κ. Κασσελάκη να μεταφέρει την ΚΟ στις Σπέτσες.

Η απάντηση Κασσελάκη στις επικρίσεις

O Στέφανος Κασσελάκης πάντως απάντησε στις επικρίσεις με ένα tweet, στο οποίο αναφέρει ότι δεν πρόκειται για εκδρομή στις Σπέτσες αλλά για ένα τριήμερο εργασίας, ενώ κατηγορεί τα ΜΜΕ για bullying.

Το e-mail της Θεοδώρας Τζάκρη για το τριήμερο στις Σπέτσες

Τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για το κάλεσμα Κασσελάκη στις Σπέτσες ενημέρωσε μέσω e-mail χθες το βράδυ η γραμματέας της ΚΟ Θεοδώρα Τζάκρη. Στο e-mail ανέφερε στους βουλευτές ποιες είναι οι υποχρεώσεις τους ενόψει αυτής της συνάντησης:

«Αγαπητοί και Αγαπητές συνάδελφοι καλή χρονιά.

Ο Ιανουάριος είναι ένας πυκνός μήνας ενόψει και της προετοιμασίας του Συνεδρίου μας.

Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης μου ανάθεσε ως Γραμματέα της ΚΟ να σας διαβιβάσω την πρόσκλησή του για τη συνάντηση εργασίας της ΚΟ που θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 21 Ιανουαρίου στις Σπέτσες.

Το περιεχόμενο της συνάντησης αφορά στον απολογισμό του έργου που έχει παραχθεί και σε κάθε κοινοβουλευτικό τομέα αλλά και στην παρουσίαση του προγραμματισμού και της προτεραιοποίησης των δράσεων για το πρώτο εξάμηνο του 2024.

Τέλος, προσκαλείστε να παρουσιάσετε συγκεκριμένες προτάσεις για κατάθεση νομοθετικών προτάσεων.

 Η παρουσίαση με power point για κάθε τομέα δεν μπορεί να ξεπερνά τα 30 λεπτά, εκτός από τον τομέα οικονομικών, που θα έχει διάρκεια 60 λεπτά. Τα power point θα πρέπει να σταλούν μέχρι τις 18 Ιανουαρίου.

Λεπτομέρειες για το ταξίδι θα σταλούν σύντομα».

Πηγή: iefimerida.gr

Σχόλια