Έτσι έστησα την παγίδα στον παιδόφιλο – Πώς ο πατέρας της κοπέλας εντόπισε τον 43χρονο Πολλές συνομιλίες με ανήλικες βρέθηκαν στον κινητό του 43χρονου από την Πάτρα που συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα όταν επιχείρησε να συναντήσει για να συνευρεθεί με 13χρονη, όπως δήλωσε ο πατέρας της.


Μιλώντας στο Mega, ο Ηλίας Κασιμάτης δήλωσε ανακουφισμένος, καθώς ξέρει ότι απέτρεψε την κακοποίηση της κόρης του.

Αυτό που σοκάρει είναι ότι ο άνδρας έχει και αυτός ένα κορίτσι 13 ετών, ακριβώς στην ηλικία του κοριτσιού στο οποίο έστελνε μηνύματα με άσεμνο περιεχόμενο.


Ο πατέρας του κοριτσιού επισήμανε ότι o 43χρονος άρχισε να επικοινωνεί με το κορίτσι μέσα από γυναικείο προφίλ. «Μετά συνέχισε στέλνοντας άσεμνα μηνύματα και φωτογραφίες ερωτικού περιχεομένου ως γυναίκα», πρόσθεσε.

Η κοπέλα όχι μόνο είχε κάνει γνωστή την ηλικία της αλλά και το γεγονός ότι την ενοχλούσαν τα βίντεο και οι φωτογραφίες που της έστελνε.

Όπως ανέφερε ο κ. Κασιμάτης, «σε αυτό το σημείο η κόρη μου με ενημέρωσε έγκαιρα. Από εκεί και πέρα το χειρίστηκα εγώ. Στην αρχή εγώ νόμιζα ότι μίλαγα με ένα ψεύτικο προφίλ. Μέσα από αυτές τις συνομιλίες καταφέραμε να φέρουμε αυτόν τον άνθρωπο στο σπίτι που έγινε η σύλληψη. Εις γνώση του μου έλεγε ‘μην πεις τίποτα γιατί θα πάω φυλακή’. Απ’ ότι άκουσα είχε πολλές συνομιλίες με διάφορα κορίτσια στο κινητό του».

Ο πατέρας σε συνεργασία με την αστυνομία έστησε παγίδα στον άνδρα που ταξίδεψε από την Πάτρα στην Αθήνα. Το ραντεβού για να συναντηθεί με την 13χρονη κλείστηκε σε σπίτι όπου τον περίμεναν αστυνομικοί, οι οποίοι και τον συνέλαβαν.

Να σημειωθεί ότι η ΓΑΔΑ ζητά εξηγήσεις από τους αστυνομικούς που μετείχαν στη σύλληψη ενώ διέταξε και προκαταρκτική διοικητική εξέταση.

Στόχος της καταγραφής, είπε ο πατέρας, είναι να σταλεί ένα μήνυμα, σε κάθε παιδί που έχει βρεθεί σε ανάλογη θέση με την 13χρονη, να μην διστάσει να μιλήσει για να αποτραπεί ένα έγκλημα, όπως συνέβη πριν από λίγες μέρες στην Δραπετσώνα.
www.protothema.gr

Σχόλια