«Κενά» στις καταθέσεις του 50χρονου για την εξαφάνιση του Μπάμπη – Θρίλερ στο Μεσολόγγι

 ereunes

Θρίλερ για γερά νεύρα εξακολουθεί να είναι η εξαφάνιση του 31χρονου αγνοούμενου, Μπάμπη Κούτσικου.

Μέχρι και τις 5.25 το απόγευμα της Κυριακής (7/1/24) που έπεσε η τελευταία ακτίνα ηλίου, οι ομάδες έρευνας και διάσωσης συνέχιζαν με αμείωτο ρυθμό την επιχείρηση εντοπισμού του νεαρού άντρα στην περιοχή του Μεσολογγίου, ωστόσο χωρίς αποτέλεσμα.


Όλοι έχουν στραμμένο το βλέμμα στην Δευτέρα (8.1.2024) καθώς αναμένεται να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο και ίσως βρεθούν επιπλέον στοιχεία, ούτως ώστε να εξεταστεί σε ποια σημεία της περιοχής υπάρχουν τα τελευταία στίγματα που φαίνονται στις κεραίες των τηλεφωνικών επικοινωνιών.

Αυτός ο έλεγχος πιθανώς επεκτείνει ακόμα περισσότερο την ακτίνα των ερευνών. Μάλιστα θα ρίξει φως και στη διαδρομή που ακολούθησε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (4/1/24).

Την ίδια ώρα, ο 51χρονος φίλος του 31χρονου που φέρεται να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Μπάμπη, συνελήφθη από τους αστυνομικούς καθώς βρέθηκε στην κατοχή του ένα μαχαίρι στο αυτοκίνητό του. Φέρεται να ισχυρίζεται ότι μετέφερε το νεαρό σε ένα συγκεκριμένο σημείο, στην διασταύρωση των ΤΕΙ και από εκεί θα τον έπαιρνε κάποιο άλλο φιλικό του πρόσωπο.

Τα «κενά» από τα λεγόμενα του 50χρονου

Ωστόσο η αδερφή του αγνοούμενου, μιλώντας στο newsit.gr ανέφερε ότι «ο αδερφός μου δεν είχε άλλους γνωστούς για κυνήγι εδώ στο Μεσολόγγι. Ένας που είχε για κυνήγι ήταν εκτός Μεσολογγίου και οι άλλοι του οι φίλοι δεν κυνηγάνε».
Πάντως σύμφωνα με τον θείο του 31χρονου ο 50χρονος φίλος του χρωστάει στον ανιψιό του εδώ και έναν χρόνο 17.000€ που του είχε δανείσει.

Επιπλέον σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξιωματικοί εντόπισαν κάποια κενά στους χρόνους αλλά και στη διαδρομή που λέει ότι ακολούθησε ο 50χρονος. Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν τις κινήσεις του οχήματος του.

Το κινητό, το αυτοκίνητο, το μαχαίρι που εντόπισαν στο αμάξι του -για το οποίο και συνελήφθη- αλλά και τα ρούχα που βρήκαν στο σπίτι του 50χρονου κρεοπώλη κατασχέθηκαν και όλα μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια της αστυνομίας και ίσως δώσουν απαντήσεις, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά για τις αρχές.

Πηγή: newsit.gr – ΑΝΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΤΣΟΥΤΣΑ

Σχόλια