Αθήνα: 56χρονος βίαζε επτά χρόνια την ανήλικη κόρη της συντρόφου του

 


Πενηνταεξάχρονος Αλβανός συνελήφθη για τον βιασμό μίας 14χρονης από τα 8 της χρόνια

Μάλιστα, ο 56χρονος που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου κατ΄εξακολούθηση, είχε και επαφή μέσω των social media με την 14χρονη.

Κατάφερε να την πείσει να του στείλει μία γυμνή φωτογραφία και στη συνέχεια την εξεβίαζε με το επίμαχο υλικό, ενώ το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι ο δράστης γνώριζε την μητέρα του κοριτσιού και παρόλα αυτά προέβαινε στο ανοσιούργημα με το κοριτσάκι.

Ο δράστης, όπως αναφέρεται, και στο ενημερωτικό σημείωμα της αστυνομίας «πρωινές ώρες της 20/01/2024 στην περιοχή των Πατησίων, έπειτα από αναζητήσεις αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, και ακολούθως συνελήφθη, ενώ την υπόθεση χειρίζεται με ιδιαίτερη προσοχή η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, και έπειτα από καταγγελία που υπεβλήθη στην Υπηρεσία μας, την 15-01-2024, ο ανωτέρω συλληφθείς, για περίπου 7 συναπτά έτη, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις με την ανήλικη από τότε που αυτή ήταν στην ηλικία των οκτώ ετών περίπου, αλλά και κατ΄ εξακολούθηση, εκμεταλλευόμενος την ανηλικότητά της αλλά και την συντροφική σχέση που είχε αναπτύξει με την μητέρα της. Επιπλέον, έχοντας αναπτύξει επικοινωνία μαζί της μέσω διαδικτυακών εφαρμογών, μετά από δική του απαίτηση, η ανήλικη του απέστειλε, στο κινητό του τηλέφωνο, φωτογραφία της, που απεικονίζει γυμνό μέρος του σώματός της, κατά τρόπο που προδήλως προκαλεί γενετήσια διέγερση».

Η σχηματισθείσα δικογραφία υπεβλήθη την 19-01-2024 στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών απ’ όπου ασκήθηκε σε βάρος του ανωτέρω ποινική δίωξη για τα προαναφερόμενα αδικήματα, και ακολούθως παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση στο 35ο Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών, απ΄ όπου και εκδόθηκε το ανωτέρω Ένταλμα Σύλληψης.

Από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, κατόπιν παραγγελίας του 35ου Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών, διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του ανωτέρω συλληφθέντος προς ανεύρεση στοιχείων που σχετίζονται με την υπόθεση, και κατασχέθηκαν πλήθος ψηφιακών πειστήριων καθώς και ένα αεροβόλο όπλο».

newsit

Σχόλια