Μεσολόγγι: Η κραυγή αγωνίας της αδερφής του Μπάμπη μετά από 8 ημέρες ερευνών

 koutsikos

«Είναι πολύ επώδυνο όλο αυτό για μας» δηλώνει η αδερφή του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι που αγνοείται εδώ και πάνω από μία εβδομάδα. Στις τελευταίες αποκαλύψεις έρχονται να προστεθούν τα μηνύματα, ο έντονος διάλογος στα κοινωνικά δίκτυα, ανάμεσα στον 31χρονο και τον 50χρονο που τον είδε για τελευταία φορά.

Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου, που πλέον έχουν επικεντρωθεί στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου, με το Λιμενικό να χτενίζει την περιοχή ακόμα και μέσα στον ποταμό στην περίπτωση που πέταξαν τον άνδρα εκεί.

Την ίδια στιγμή, οι έρευνες του δύτη θα επικεντρωθούν κυρίως στην περιοχή του αεροδρόμιου άλλα και στον κάμπο του Ευηνοχωρίου, όπου υπάρχουν πολλοί βαλτότοποι και αρδευτικά κανάλια.

Αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών εξετάζουν νέες εικόνες από κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν το τζιπ του κρεοπώλη και στέκονται σε μια σειρά από αντιφάσεις που έχουν διαπιστώσει.

Στις πιεστικές ερωτήσεις των αστυνομικών, ο 50χρονος επανέλαβε πως θυμάται μόνο μέχρι τη στιγμή που άφησε τον νεαρό αγνοούμενο στο σημείο που του ζήτησε. Στη συνέχεια όπως φέρεται να είπε έκανε χρήση ουσιών με αποτέλεσμα να μην μπορεί να θυμηθεί και να εξηγήσει τις κινήσεις που έκανε.

Οι στενοί συγγενείς του αγνοούμενου μιλούν ανοιχτά για εγκληματική ενέργεια και πιστεύουν ότι στο τέλος θα αποδειχθεί πως δεν εμπλέκεται μόνο ένα πρόσωπο.

«Δεν έχουμε καμία ενημέρωση, είμαστε στο σκοτάδι» δηλώνει η αδερφή του αγνοούμενου στο Mega.

Πηγή: megatv.com

Σχόλια