Μεσολόγγι: Κλήθηκαν για κατάθεση και όσοι αναγράφονταν στα τετράδια του Μπάμπη

 


Νέα στοιχεία προκύπτουν διαρκώς για τη δολοφονία του Μπάμπης Κούτσικου,στο Μεσολόγγι. Όπως φαίνεται, ένας είναι ο υπεύθυνος της δολοφονίας του, με φερόμενο δράστη τον 51χρονο κρεοπώλη, ενώ κλήθηκαν να καταθέσουν κι άλλοι, τα ονόματα των οποίων τηρούσε το θύμα σε τετράδιο.

Οι αρχές προσπαθούν να διαλευκάνουν τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου, ενώ ο βασικός ύποπτος δεν «σπάει» και δεν ομολογεί. «Φως» στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν οι καταθέσεις ατόμων από το περιβάλλον του θύματος, ενώ όπως φαίνεται μόνο ένας ευθύνεται για το έγκλημα.

Ο 31χρονος είχε στην κατοχή του ένα τετράδιο στο οποίο έγραφε κάποια ποσά στο οποίο βρισκόταν και το όνομα του 50χρονο δολοφόνου του, δίπλα στο οποίο υπήρχε το ποσό των 3.000 ευρώ.

Αυτό έρχεται ωστόσο σε πλήρη αντιδιαστολή με όσα ισχυριζόταν η οικογένεια του 31χρονου, καθώς έκανε λόγο για χρέος 17.000 ευρώ ενώ από την πλευρά του ο κρεοπώλης ανέφερε πως είχε ξεπληρώσει τον δανεισμό.

Αυτό που προκύπτει είναι πως υπάρχουν διάφορα ονόματα με ποσά δίπλα τους ενώ κάποια είναι διαγραμμένα γιατί είχαν επιστραφεί.

Μέσα στα ονόματα υπάρχουν φίλοι ή γνωστοί του Μπάμπη που κατά το παρελθόν έχει προκύψει πως είχαν εμπλοκή σε ιστορίες χρυσοθηρίας. Αυτό που ισχύει είναι πως το βασικό σενάριο της αστυνομίας είναι να διασυνδέσουν τη διαδρομή από το σπίτι του κρεοπώλη μέχρι τον βάλτο.

Τα άτομα αυτά κλήθηκαν αργά το απόγευμα της Τετάρτης να καταθέσουν στις Αρχές, όχι ως ύποπτοι για τη δολοφονία πάντως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mega , η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει αναδείξει οποιαδήποτε εμπλοκή τρίτου ατόμου στη δολοφονία του 30χρονου, ενώ δεν έχει εντοπιστεί κάποιο άλλο όχημα πέρα από του κρεοπώλη.

Πληροφορίες των προηγούμενων ημερών ανέφεραν ότι υπάρχει ισχυρό ενδεχόμενο το έγκλημα να ήταν συμμετοχικό, δηλαδή να εμπλέκονται σε αυτό περισσότεροι του ενός ατόμου.

Επιπλέον, ο Μπάμπης, όπως διαπιστώθηκε έχει δεχτεί μια σφαίρα ενώ από τις βαλλιστικές εξετάσεις δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί ακόμα το βλήμα.

Οι Αρχές δίνουν ιδιαίτερη σημασία στο τετράδιο που σημείωνε τα ονόματα όσων του χρωστούσαν ο Μπάμπης. Όσον αφορά το θέμα των λιρών, εξετάζεται ακόμη από τις Αρχές, χωρίς να έχει διαπιστωθεί κάτι προς το παρόν.

Πηγή: newsbomb.gr

Σχόλια