ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Πάρτε πίσω την κατάργηση του Πρωτοδικείου Μεσολογγιου!!

 

 
    Η προωθούμενη κατάργηση του ιστορικού Πρωτοδικείου Ι Π Μεσολογγιου και ο συνεχιζόμενος εμπαιγμός της πρωτεύουσας του Νομου Αιτωλ/νιας αποτελεί ένα ακόμη προκλητικό και μεθοδευμένο μετρο πλήρους υποβάθμισης και απαξίωσης απέναντι στον Δημο Ι.Π Μεσολογγιου.

Οι αλλεπάλληλες "πρωτοβουλίες" παλαιότερα και τώρα (κατάργηση ΤΕΙ ,υποβάθμιση νοσοκομείου ,κατάργηση Πρωτοδικείου κ.α) καταδεικνύει με τον πλέον πειστικό τρόπο ότι οι κυβερνώντες της Ν.Δ δεν ορρωδουν προ ουδενος υποτασσομενοι στη λογική το "μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό".
Δεν μπαίνουν καν στην αντίληψη της εξυπηρέτησης χιλιάδων συμπολιτών μας και στην αποτίμηση  του ιστορικού φορτίου της πόλης και την αξιολόγηση τον υποδομών της,ισοπεδώνοντας πλέον ότι έχει μείνει όρθιο!
Τραγική ειρωνεία είναι ότι με την συναίνεση τον τοπικών επικοινωνιακών  "παπαγάλων" αλλά και βουλευτών της κυβέρνησης, το Πρωτοδικείο όχι μόνο δεν θα καταργηθεί αλλά και με την βούλα της παγκόσμιας τράπεζας θα αναβαθμιστεί! Τρομάρα μας!
Με βάση τα παραπάνω και με δεδομένο  ότι οι ευθύνες ανήκουν αποκλειστικά στην κυβέρνηση της ΝΔ καλούμαστε ΟΛΟΙ και κυρίως με μπροστάρη το Δήμο Ι.Π Μεσολογγιου και τους φορείς της πόλης να πούμε ένα βροντερό ΟΧΙ στην προωθούμενη   κατάργηση!!
Ο οποίος τρόπος τις αντιδρασης  μας πρέπει να είναι ανυποχώρητος και μετωπικός, μέχρι την τελική δικαίωση: την ανάκληση της απαράδεκτης αυτής ρύθμισης! Είναι καιρός να λάβουν τέλος τα παιχνίδια σε βάρος του Μεσολογγιου και τα τωρινά και αυτά που εκ νέου μεθοδεύονται ( Νοσοκομείο)

Σχόλια