Απόστολος Ν Πανταζής : Αλλοίωση βιντεοσκοπημένης μετάδοσης του Δημοτικού Συμβουλίου


Δημοσιεύουμε αυτούσια ηλεκτρονική επιστολή μου προς τον Πρόεδρο και δημοτικούς Συμβούλους του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξηρομέρου που αφορά την ανήθικη και ποινικά κολάσιμη πράξη της αλλοίωσης βιντεοσκοπημένης μετάδοσης του Δημοτικού Συμβουλίου ημέρα Τρίτη 30η Ιανουαρίου 2024.

Προς:Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου, Δήμου Ξηρομέρου Κον Κωνσταντίνο Μπαμπούρη.
 Κοιν:Δημοτικοί Σύμβουλοι. 
Κοιν:Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου. 
 Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε, Θέλω να σας ενημερώσω ότι κατά κάποιο περίεργο και ύποπτο λόγο τα βιντεοσκοπημένο υλικό της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίτη 30η Ιανουαρίου 2024 έχει σημαντικά αλλοιωθεί!!! 
 Συγκεκριμένα έλαβα το λόγο από εσάς κύριε Πρόεδρε στο χρόνο δέκατο λεπτό και σαράντα τέσσερα δευτερόλεπτα (10:44) όπου έθεσα 3 ερωτήματα, τελείωσα τα ερωτήματα χωρίς καμία κατάχρηση του προβλεπόμενου χρόνου ακριβώς στο δέκατο τρίτο λεπτό και δεκαέξι δευτερόλεπτα (13:16), ξεκίνησαν οι απαντήσεις στα ερωτήματα που έθεσα ακριβώς στο δέκατο τρίτο λεπτό και εικοσιπέντε δευτερόλεπτα (13:25) και ενώ εξελίσσεται η διαδικασία απαντήσεων στα ερωτήματα μου, περιέργως και σκοπίμως “”χάνετε/διακόπτετε/αποκρύβεται”” και προχωράει σε άλλο θέμα ακριβώς στο δέκατο τρίτο λεπτό και σαρανταπέντε δευτερόλεπτα (13:45) ενώ σε αυτό το χρόνο θα έπρεπε να καταγράφεται/βιντεοσκοπείται η εξέλιξη των απαντήσεων στα ερωτήματα που έθεσα. 
Που σημαίνει ότι,κάποιος σκοπίμως διέκοψε την ηχογράφηση και βιντεοσκόπηση της εξέλιξης του Δημοτικού Συμβουλίου κατά το χρόνο απαντήσεων στα ερωτήματα που έθεσα
 Σας παρακαλώ για τις δικές σας άμεσες ενέργειες αποκατάστασης αυτής της ανήθικης και ποινικά κολάσιμης πράξης. 
 Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος. 
 maxresdefault.jpg Τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2024, στις 07:30 μ.μ. youtube.com Αρχείο: https://www.dimosxiromerou.gr/109-syndesmoi/3127-live-straming29122020


 Με εκτίμηση, 
Απόστολος Ν Πανταζής 
 Δημοτικός Σύμβουλος

Σχόλια