Το Σάββατο η πρώτη ανεξαρτητοποίηση Δημοτικού Συμβούλου της Παράταξης ''ΝΕΑ ΜΕΡΑ- ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ''

 


%CE%9E%CE%97%CE%A1%CE%9F%CE%9C%CE%95%CE%A1%CE%9F%20%CE%9D%CE%95%CE%91%20%CE%9C%CE%95%CE%A1%CE%91%20%CE%9A%CE%91%CE%98%CE%91%CE%A1%CE%91%20%CE%A7%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%91



Γράφει -Σχολιάζει 

Ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Το πουλόβερ αρχίζει να ξηλώνεται.... Απ ότι πληροφορούμαστε το Σάββατο, εκτός απροόπτου, θα ανακοινωθεί η πρώτη ανεξαρτητοποίηση Δημοτικού Συμβούλου, που αρνείται να ταυτισθεί με την νέα ηγεσία και δομή της Παράταξης. Ενδεχομένως, την ίδια ημέρα να υπάρξει και δεύτερη ανεξαρτητοποίηση ενώ ''στον αέρα'' παραμένει η απόφαση Πανταζή, αφού μέχρι στιγμής, τουλάχιστον, δεν έχει γίνει γνωστό εάν κατατέθηκε, ή θα κατατεθεί η δήλωση Ανεξαρτητοποίησής του στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στα στελέχη της Παράταξης επικρατεί αναβρασμός που έχουν ενοχληθεί σφόδρα από τις εξελίξεις και μεθοδεύσεις και κυρίως από το γεγονός ότι άλλο ψήφισαν και άλλο τους βγήκε στην πορεία.

Νοιώθουν εξαπατημένοι και αποφασισμένοι να στηλιτεύσουν  πρόσωπα, καταστάσεις και επιλογές υποχθόνιες, όπως υποστηρίζουν.

Επιρρίπτουν ευθύνες σε '' υποχθόνιους πρωταγωνιστές'' και δηλώνουν αποφασισμένοι να στείλουν στο πυρ το εξώτερον όσους  παρασκηνιακά, με σχέδιο , στόχους , πρόγραμμα και γενικά κρυφή ατζέντα  λειτούργησαν σε σε βάρος της Παράταξης και των ιδίων.

Το βέβαιο, είναι ότι, στο άμεσο μέλλον, έχουμε να δούμε και να ακούσουμε πολλά σε ότι αφορά την Παράταξη ''    Νέα Μέρα-Καθαρά χέρια'', που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και κινδυνεύει να καταστεί καταγέλαστη και παράδειγμα, προς αποφυγή

http://www.xiromeronewday.com/2024/01/blog-post_62.htmlν.


Σχόλια