Ηρακλής Αστακού: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με ΑΕ Παλαιοπαναγιάς

 


Γιάννης Τσιρώνης

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις ο Ηρακλής Αστακού και η ΑΕ Παλαιοπαναγιάς, στην μεταξύ τους αναμέτρηση στην έδρα του πρώτου, για την 15η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β ΕΠΣΑ.....


Ένα παιχνίδι σε σχετικά χαμηλό ρυθμό, χωρίς εξάρσεις και τις δύο ομάδες να δημιουργούν λίγες φάσεις απέναντι στις δύο εστίες, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται στην αναμέτρηση με έντεκα ποδοσφαιριστές, χωρίς δυνατότητα αλλαγής στην διάρκεια του αγώνα.

Λίγες οι επιλογές στον πάγκο και για τους γηπεδούχους, με το παιχνίδι να κυλάει ήρεμα αγωνιστικά και σε καλές καιρικές συνθήκες που βόλευαν όσους το παρακολούθησαν.

Τα γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 67′ οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με τον Καποδίστρια, για να ισοφαρίσουν στο 83′ οι του Αστακού με εύστοχο πέναλτι του Π. Λιβάνη, στο τελικό 1-1.


Έτσι η ΑΕ Παλαιοπαναγιάς ισοβαθμεί πλέον με τον ΠΑΟ Καλυβίων στην 7η θέση με 19 βαθμούς και ο Ηρακλής Αστακού παραμένει στην 9η και προτελευταία με 9 βαθμούς.


Διαιτητές: Ασημάκης, Κατσαούνης, Μπελέσης.

Ηρακλής Αστακού: Καρακώστας, Ελευθεράτος, Γκάτσης, Π. Λιβάνης, Μούτσα, Παπαζήσης (63′ Μάτεβ), Ταφάνι, Σκουφής, Κουντούρης, Μπαρμπαρούσης, Ζορμπάς (85′ Δ. Ζορμπάς).


ΑΕ Παλαιοπαναγιάς: Μαρκόπουλος, Κυρίτσης, Ντζουμάνης, Λαουρδέκης, Καραγιάννης, Βαβάτσικος, Γιαννόπουλος, Καποδίστριας, Μπίμπας, Σανιδάς, Λυκογιάννης


agriniara

Σχόλια