Η αλαζονεία του 63% και η ανυπόληπτη (; ) αντιπολίτευση

 


53674ABC-6E7C-481D-97E8-8F6B2F38BE52

Γράφει -Σχολιάζει 

Ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Αν ευσταθεί η καταγγελία του Δημοτικού Συμβούλου κ. Απ. Πανταζή-και δεν συμβαίνει κάτι άλλο- ότι δηλαδή  περικόπηκαν  κάποια στιγμιότυπα από τη βιντεοσκοπημένη δημοσιοποίηση της τελευταίας συνεδρίασης του ΔΣ - που αφορούσαν απαντήσεις του κ. Δημάρχου σε ερωτήσεις που έθεσε ο κ. Πανταζής- τότε τα πράγματα είναι ανησυχητικά.

Θα πρόκειται για πρωτοφανή πρακτική άκρως αντιδημοκρατική, πολιτικά ανήθικη και ενδεχομένως ποινικά κολάσιμη. Οι εξηγήσεις, που έδωσε το Γραφείο  Τύπου  δεν είναι καθόλου πειστικές και επιβεβαιώνουν, μάλλον, παρά καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς Πανταζή.

Αυτή είναι η διαφάνεια και η λογοδοσία, που υποσχόσασταν προεκλογικά κύριε Δήμαρχε και υφαρπάξατε και με αυτόν τον τρόπο την ψήφο των Ξηρομεριτών ; Φοβάμαι ότι  το 63% σας έκανε μεγάλο κακό και ''έφερε'' στην παράταξή σας πολύ ενωρίς την αλαζονεία, για την οποία πολλοί σας κατηγορούσαν και κατά την προηγούμενη θητεία.

Η Αντιπολίτευση θα πρέπει να αισθάνεται ιδιαίτερα ανήσυχη και προβληματισμένη και επιβάλλεται με κάθε θεμιτό τρόπο να στηλιτεύσει την απαράδεκτη πρακτική της Δημοτικής Αρχής.

Το γεγονός δεν θα πρέπει να υποβαθμισθεί γιατί κάτι τέτοιο θα προκαλέσει την περαιτέρω  ενίσχυση της αλαζονείας της Δημοτικής Αρχής, οι συνέπειες της οποίας μόνο κακό μπορούν να προκαλέσουν στο Δήμο και τους Δημότες. Η Αντιπολίτευση μείζων και ελάσσων, έχουν χρέος απέναντι στους ψηφοφόρους τους και τον λαό του Ξηρομέρου να θέσουν προ των ευθυνών της τη Δημοτική Αρχή και να την αναγκάσουν να επανέλθει στο δρόμο της λογικής και της Δημοκρατικής συμπεριφοράς και λειτουργίας.

Είναι αξίωση του κόσμου η Αντιπολίτευση να σηκώσει '' το γάντι'' και να πάψει να χαϊδεύει  τη Δημοτική Αρχή αφήνοντάς της  χώρο ''να παίζει μπάλα μόνη της στο γήπεδο''.

Αλλιώς, η υπόληψη  της Αντιπολίτευσης κινδυνεύει, πολύ περισσότερο, από αυτήν της Δημοτικής Αρχής.  Και ο κόσμος, θυμάται και τιμωρεί την κατάλληλη ώρα.

http://www.xiromeronewday.com/2024/01/63.html

Σχόλια