Αυξάνει κατακόρυφα την εισπραξιμότητα η νέα διοίκηση της ΔΕΥΑΜ



Αποδίδουν καρπούς τα νέα μέτρα – πρωτοβουλίες της νέας διοίκησης της ΔΕΥΑΜ σε μια προσπάθεια του νέου Διοικητικού Συμβουλίου να αναζητήσει τρόπους εξορθολογισμού της λειτουργίας της επιχείρησης.

Με μεγάλη ανταπόκριση των καταναλωτών συνεχίζονται οι δυνατότητες εξόφλησης ή ρύθμισης οφειλών προς τη της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης-Αποχέτευσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον πρώτο μήνα της νέας διοίκησης, η ΔΕΥΑΜ αύξησε τόσο τα έσοδά της που για πρώτη φορά δεν είχε αρνητικό ισοζύγιο.

Τα χρήματα που εισρέουν από αρχές του έτους στα ταμεία της Δημοτικής Επιχείρησης είναι μια μεγάλη ένεση για τη δεδομένη ασφυκτική οικονομική κατάσταση, καθώς και αποτέλεσμα της νέας προσέγγισης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και του Αντιπροέδρου κ. Γεράσιμου Πρασσά, να πείσει τους καταναλωτές μέσα από γενναίες ρυθμίσεις/εξοφλήσεις να εισέλθουν στα ταμεία της Επιχείρησης στο κτίριο του πρώην στρατοπέδου Χρ. Καψάλη.

 Σας υπενθυμίζουμε την πρόσφατη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης-Αποχέτευσης:

Στο πλαίσιο του ανταποδοτικού της χαρακτήρα και πάντα με γνώμονα τη στήριξη και εξυπηρέτηση των πολιτών, παρέχεται η δυνατότητα ρύθμισης παλιών οφειλών.

Οι καταναλωτές μπορούν να προσέλθουν στο κεντρικό ταμείο της επιχείρησης, εργάσιμες μέρες και ώρες, και να επωφεληθούν από τις παρακάτω δυνατότητες εξόφλησης:

  • Άτοκα, σε εφάπαξ εξόφληση του λογαριασμού
  • Προκαταβολή 10% της οφειλής και εξόφληση του υπολοίπου σε 72 δόσεις
  • Επαγγελματίες: Προκαταβολή 15% και έως 72 δόσεις

Ειδική μέριμνα για ευπαθείς ομάδες:

Η Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου καλεί τους καταναλωτές της να εκμεταλλευτούν και να αξιοποιήσουν τις ευνοϊκές ρυθμίσεις, για να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους.

https://iaitoloakarnania.gr/

Σχόλια