Εκτός παράταξης Παπαναστασίου έθεσε εαυτόν ο Κ. Κιτσοπάνος

 

Με αφορμή τις καταγγελίες για υδροκλοπή-Πασπαναστασίου: «Δεν κρύψαμε τίποτε»

Παρα την απουσία της παράταξης του Κ. Πιστιόλα, η ερώτηση που κατέθεσε στη συνεδρίαση λογοδοσίας του Δημοτικού Συμβουλίου, απαντήθηκε απο την δημοτική αρχή.

Με αφορμή την ερώτηση πρώτος τον λόγο πήρε ο Κ. Κιτσοπανος, Δημοτικός Σύμβουλος και μεχρι το τέλος του έτους αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Αγρινίου, που φέρεται σύμφωνα με την σχετική καταγγελία να εμπλέκεται στην υπόθεση της υδροκλοπής. Ο ίδιος απάντησε πως δεν έχει καμιά σχέση και πως το περιστατικό διαπιστώθηκε σε έναν εργοταξιακό χώρο εταιρείας που ο ίδιος διατηρεί μειοψηφικό πακέτο. Υπενθύμισε πως ως αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ, ήταν άτεγκτος σε περιπτώσεις υδροκλοπών που τις κυνήγησε. Όπως είπε έχει σοβαρές νομικές επιφυλάξεις που θα διατυπωθούν, σε σχέση με την καταγγελία και ανακοίνωσε πως μέχρι αυτο να διευθετηθεί, θέτει εαυτόν εκτος της παράταξης της πλειοψηφίας.


Ο κ. Γρίβας απάντησε ως προς το τι διαπίστωσε η υπηρεσία στον συγκεκριμένο χώρο όπου βρέθηκε η παράνομη παροχή. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και προχωρά διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων. Ο κ. Παπαναστασίου τόνισε πως καποιοι με αφορμή το γεγονός , επιχειρούν να σπιλώσουν την παράταξη του. «Δεν κρύψαμε τίποτε. Κάναμε οτι θα καναμε σε καθε άλλη αντίστοιχη περίπτωση. Πολύ σωστά κάνει ο κ. Κιτσοπάνος και τέθηκε εκτός παράταξης. Εμεις θα ακολουθήσουμε τα προβλεπόμενα» είπε χαρακτηριστικά.

Σχόλια