Να ψηφίζουν με το κριτήριο της εντοπιότητας ζήτησε από τους Μεσολογγίτες, ο Σπ. Διαμαντόπουλος

 

Το θέμα του νέου δικαστικού χάρτη και των Πρωτοδικείων στην Αιτωλοακαρνανία απασχόλησε εκτός ημερήσιας διάταξης της συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσολογγίου, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο δήμαρχος Σπύρος Διαμαντόπουλος, αναφέρθηκε στις ενέργειες του δήμου, σημειώνοντας πως τα επιχειρήματα για τη διατήρηση του Πρωτοδικείου στο Μεσολόγγι είναι ισχυρά, σημειώνοντας πως η ιστορικότητα δεν είναι εκείνη που παίζει τον σημαντικότερο ρόλο.


Έθεσε επίσης το θέμα των βουλευτών και της στάσης που τηρούν τόσο δημόσια όσο και παρασκηνιακά. «Πιστεύετε οτι υπάρχει βουλευτής που θα πει Μεσολόγγι; Μακάρι να με διαψεύσουν πανηγυρικά. Η μάχη δίνεται, το σκορ ήταν σε βάρος μας πριν. Σίγουρα είμαστε μόνοι μας και αυτό να το λάβετε όλοι σας υπόψιν όταν έρχονται εκλογές με ποιον τρόπο θα ψηφίζουμε. Και αναφέρομαι στο κριτήριο της εντοπιότητας», τόνισε ο κ. Διαμαντόπουλος.
Ουσιαστικά κάλεσε τους ψηφοφόρους του δήμου Μεσολογγίου, στις επόμενες εκλογές να ψηφίσουν υποψήφιους καταγόμενους από την περιοχή, γιατί όπως υποστήριξε μόνο εκείνοι μπορούν να υπερασπιστούν τα τοπικά συμφέροντα.

«Γιατί μην γελιόμαστε, μόνο αυτός που έχει εντοπιότητα μπορεί με καθαρή φωνή μπορεί να υπερασπιστεί αυτούς που τον ψήφισαν», κατέληξε.

Σχόλια