Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα κατά της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια – Βίντεο και φωτογραφίες

 

Συλλαλητήριο κατά του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και της τεκνοθεσίας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο Σύνταγμα, έπειτα από κάλεσμα της «Εστίας Πατερικών Μελετών».

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε για το συλλαλητήριο, η οργάνωση ανέφερε πως με αυτό τον τρόπο εκφράζουν την αντίθεσή τους στη «σοδομοποιηση της ελληνικής κοινωνίας» και τονίζουν την επιθυμία τους «να αποτραπεί η υιοθεσία ορφανών παιδιών, που θα αποτελούν ψευδαίσθηση καρπών μιας αφύσικης και άκαρπης συζευξης». Ακόμη, υπογραμμίζουν πως δεν θέλουν να γίνουν «συνένοχοι στο έγκλημα κατά των αθώων παιδιών».


Μάλιστα, κατέληγαν στο κάλεσμά τους για το συλλαλητήριο, λέγοντας πως: «Αν δεν αντιδράσουμε, θα σηκωθούν οι πρόγονοι μας από τους τάφους!». Στη συγκέντρωση μετέχουν και άλλοι ελληνορθόδοξοι φορείς, ενώ παρών ήταν και ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός.

Οι συγκεντρωμένοι κρατούσαν εικόνες Αγίων, Σταυρούς και πλακάτ, που μεταξύ άλλων έγραφαν: «Λέμε ΌΧΙ στο νομοσχέδιο-έκτρωμα περί γάμου και τεκνοθεσίας ομοφυλοφίλων», «Πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια», «Η ομοφυλοφιλία δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα».

Δείτε φωτογραφίες από το Σύνταγμα

syllalitirio2

syllalitirio23

syllalitirio25

syllalitirio27

protothema.gr

Σχόλια