Τελετή λήξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2024 – Το κάψιμο του βασιλιά καρνάβαλου (video)

 

Μετά την ολοκλήρωση της Μεγάλης Παρέλασης του Πατρινού Καρναβαλιού, την Κυριακή 17 Μαρτίου, στις 9 το βράδυ όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον μόλο της Αγίου Νικολάου όπου χιλιάδες Πατρινοί καρναβαλιστές και επισκέπτες θα συγκεντρωθούν για να αποχαιρετίσουν τη μεγάλη γιορτή της Πάτρας.

Το τελευταίο μεγάλο ραντεβού του Πατρινού Καρναβαλιού 2024, του Καρναβαλιού όλης της Ελλάδας θα δοθεί στην Τελετή Λήξης, όπου ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, συνοδευόμενος από την πρόεδρο της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας, Ήρα Κουρή, θα κηρύξει τη λήξη του Πατρινού Καρναβαλιού 2024 και ταυτόχρονα την έναρξη του επόμενου, του Πατρινού Καρναβαλιού του 2025.


Η καύση του Καρνάβαλου, κεντρικό στοιχείο της τελετής, μέσα από τις στάχτες του θα μεταδώσει τα μηνύματα της αναγέννησης και της ελπίδας. Αμέσως μετά πυροτεχνήματα θα φωτίσουν τον ουρανό δίνοντας λάμψη στην καρναβαλική νύχτα που θα δονείται από ήχους της μουσικής.

Θα ακολουθήσει για μια ώρα συναυλία των Heaven on Mars, ένα μοναδικό show γεμάτο μουσική και χορό που θα ταξιδέψει το κοινό στην όμορφη και μαγική δεκαετία των 80’s με γνωστά pop – rock κομμάτια που άφησαν εποχή. Με αξέχαστα κομμάτια από μπάντες και καλλιτέχνες όπως A-HA, Madonna, Tears For Fears, Samantha Fox, Simple Minds, Def Leppard κ.ά., θα φροντίσoυν να εκτοξεύουν τη διασκέδαση στα ύψη.

Οι Heaven on Mars αποτελούνται από τους Κώστα Γκαβάκο (φωνητικά) , Ελένη Βρυώνη (φωνητικά), Βαγγέλη Γιαλαμά (μπάσο), Μάνο Βλαβιανό (τύμπανα), Γιάννη Κωνσταντινίδη (ηλεκτρική κιθάρα) και Σάκη Μπόλα (πλήκτρα), όλοι τους με πλούσια βιογραφικά και σημαντικές περγαμηνές. Το καλοκαίρι του ΄24 θα κυκλοφορήσει το άλμπουμ τους με τίτλο «Space Hunters», με δισκογραφικές εταιρίες από Γερμανία και Γαλλία που θα αναλάβουν την προώθηση του.

Παρακολουθήσετε την εκδήλωση

tempo24.news

Σχόλια