Ηρακλής Αστακού: Ολοκλήρωσε με νίκη 3-2 τον Αστέρα Αγρινίου


Με νίκη εντός έδρας με σκορ 3-2 επί του Αστέρα Αγρινίου, ολοκλήρωσε τις φετινές του επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις ο Ηρακλής Αστακού.

Αμφίρροπη η αναμέτρηση στην οποία έγιναν φάσεις, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι «στα σημεία» και να καταφέρνουν να πάρουν έτσι τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Ο Γ. Θεοδωρόπουλος άνοιξε το σκορ για τον Αστέρα κάνοντας το 0-1, με σουτ μέσα από την περιοχή στο 10′. Ο Τζακώστας στο 18′ ισοφάρισε για τον Ηρακλή με κεφαλιά.

 Στο 35′ με αυτογκόλ του Παπαθανάση, ο Ηρακλής πήρε το προβάδισμα με 2-1. Το 3-1 έγινε στο 58′ με σουτ έξω από την περιοχή του Μούτσα. Το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε στο 72΄από τον Παπαδημητρίου, που εκμεταλλεύτηκε αναστάτωση στην περιοχή.

Στο 80′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κουντούρης των γηπεδούχων, δεχόμενος την δεύτερη κάρτα για καθυστέρηση.

Διαιτητές: Ασημάκης, Γιαννόπουλος, Θώδης.

Ηρακλής Αστακού (Γεράσιμος Μπότσιος): Ελευθεράτος, Γκάτσης, Π. Λιβάνης, Μούτσα, Παπαζήσης, Ταφάνι, Μ. Λιβάνης (48′ Μάτεβ, 75′ Καρακώστας), Σκουφής, Κουντούρης, Τζακώστας, Μπαρμπαρούσης.

Αστέρας Αγρινίου (Θανάσης Μουρτζιάπης): Ταμανίδης, Μπάκας, Πίτλιγγερ (65′ Τσέπας), Βασιλάρης, Σταματελόπουλος, Παπαθανάσης (46′ Κουσκουνέλος), Βαρέττας, Κουτρομάνος, Γ. Θεοδωρόπουλος (75′ Λεχουρίτης), Παχής, Πατσέας (65′ Παπαδημητρίου).

Agriniara.gr

Σχόλια