Τηλεφωνική απάτη στη Μαγνησία: Έδωσε 8.000 ευρώ σε έναν άντρα που έβλεπε πρώτη φορά

 

Η τηλεφωνική απάτη στη Μαγνησία ολοκληρώθηκε και ο άτυχος άντρας κατάλαβε αργά την παγίδα που είχε στηθεί σε βάρος του. Τι αποκάλυψε ο ίδιος…

Η τηλεφωνική απάτη στη Μαγνησία έχει γίνει θέμα συζήτησης στην περιοχή του Ριζόμυλου. Οι δράστες παγίδεψαν το θύμα τους, έναν άντρα που σήκωσε το τηλέφωνο και πείστηκε πως ο γιος του, είχε εμπλακεί σε τροχαίο. Πανικοβλήθηκε και έκανε όλα όσα ευελπιστούσαν οι απατεώνες. Συγκέντρωσε όσα χρήματα είχε στο σπίτι, έκλεισε ραντεβού σε φαρμακείο της περιοχής και τα παρέδωσε σε ένα από τα μέλη της σπείρας. Στη συνέχεια κατάλαβε το λάθος του, αλλά ήταν αργά. Πλέον γίνεται προσπάθεια από τους αστυνομικούς να εντοπιστούν οι δράστες και σε αυτό το πλαίσιο, εξετάζονται εικόνες από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.


Θύμα απατεώνων έπεσε ένας άνδρας στον Ριζόμυλο Μαγνησίας και έχασε 8.000 ευρώ από τη μια στιγμή στην άλλη. Όπως κατήγγειλε ο ίδιος μιλώντας το πρωί του Σαββάτου σε ραδιοσταθμό του Βόλου, άγνωστος του τηλεφώνησε και του είπε ότι ο γιος του τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα και χρειαζόταν 30.000 ευρώ για να εγχειριστεί.

Ο παθών, συγκλονισμένος κι ενώ άκουσε μια φωνή του υποτιθέμενου τραυματία γιου του, προσφέρθηκε να δώσει 8.000 ευρώ, γιατί δεν διέθετε περισσότερα.

Ο άγνωστος απατεώνας συμφώνησε και λίγο αργότερα πέρασε από το χωριό και μπροστά στο φαρμακείο, παρέλαβε από τον παθόντα τα 8.000 ευρώ κι εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, το θύμα αντιλήφθηκε την απάτη λίγο αργότερα και κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.

newsit.gr

Σχόλια