Aπειλές και βρισιές του τοπικού Συμβούλου με την Παράταξη του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη και υπαλλήλου του Δήμου Ξηρομέρου στον Βασίλη Νίκο από την Παπαδάτου Ξηρομέρου



 Ο Βασίλειος Νίκος υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Παπαδάτου Ξηρομέρου και πρώτος επιλαχών με τον Συνδυασμό Ξηρόμερο Νέα Μέρα καθαρά χέρια, καταγγέλλει με ανάρτηση του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook τοπικό σύμβουλο της Τ΄Κ΄ Παπαδάτου και υπάλληλο του Δήμου Ξηρομέρου  και τονίζει:

Μετά από ανάρτηση μου την 15/3/2024 που διαμαρτύρομαι για για ζημιές που προκλήθηκαν έμπροσθεν του ιατρείου Παπαδάτου από υπαλλήλους του Δήμου, άρχισαν Οι θεατρινισμοί, οι απειλές και οι βρισιές του τοπικού Συμβούλου με την Παράταξη του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη και υπαλλήλου του Δήμου, στην Τοπική κοινότητα Παπαδάτου Ξηρομέρου 19/03/2024, πέρα από προσπάθεια εκφοβισμού και τρομοκρατίας που για μένα δεν είναι προσωπικό, είναι προσπάθεια να κρύψει την πραγματικότητα για το τι συμβαίνει στην τοπική κοινότητα Παπαδάτου".

Οι Βρισιές μπροστά στην γυναίκα μου είναι εικόνα ανεπίτρεπτη .
Ζητάω από τον Δήμαρχο Ξηρομέρου τον Αντιδήμαρχο και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Παπαδάτου να πάρουν θέση..
Επιφυλάσσομαι για τα νόμιμα δικαιώματα, που μου παρέχει ο νόμος .










Σχόλια

  1. όποιος τολμάει να σηκώσει φωνή τραμπουκίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιαννάκη σκεπ. εμπλεξες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγά μην πάρει θέση ο γάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ τσαμπουκά ο υπάλληλος και ο τοπικός σύμβουλος. Χάζευα από το μπαλκόνι Ντροπή τούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τόσο πολύ βρίσιμο δεν ξανά έχω ακούσει σε άνθρωπο. Ντροπή τους μπροστά στην σύζυγό του. Αυτά είναι τα καλόπαιδα του δημάρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποια θέση να πάρουν αυτοί όλοι πάνε πακέτο σε βάρος των πολιτών του Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ένας κούκος δεν φέρει την άνοιξη αλά είσαι πολύ μπροστά από αυτούς Βασίλη. Είσαι καθαρός και άφθαρτος. Κοιμάσαι ήσυχος, Αλίμονο από αυτούς.Αυτο τους ενοχλεί πολύ. Τους έτσουξε που είσαι πρώτος επιλαχών στο συνδυασμό ξηρομερο νέα μέρα καθαρά χέρια. Δεν το περίμεναν και αυτό πονά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ελπίζω ο δήμαρχος να έχει καταλάβει τι γίνεται και όχι να ακούει τα σκιλακια που τρέχουν γειά ένα ξεροκοματο να προσβάλουν άνθρωπο μπρος στην γυναίκα του. Δήμαρχε αν έχεις αρχές και αξία πάρε θέση. Τότε θα σε παραδεχτούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΜΙΛΑΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ

      Διαγραφή
  9. Έχεις δίκιο δεν υπάρχουν αρχές και αξίες με αυτούς που μπλέξαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βασίλη δεν είσαι μόνος να ξέρεις.Αυτο που έγινε σήμερα μπροστά στην γυναίκα σου από πραγματικούς αλήτες έτσι χαρακτιριζοντε. Που είναι ο αντιδήμαρχος ο πρόεδρος ο δήμαρχος? Ποιος έδωσε το δικαίωμα στον υπάλληλο να βρίζει και στον τοπικό συμβουλο? Υπαρχή νόμος και γειά τούς διό κύριε δήμαρχε έχετε την ευθύνη γειά αυτού που έχετε δίπλα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εδώ φίλε Βασίλη και αν είναι και όλοι υπαλλήλη στο Δήμο. Ένας έλεγχος δεν βλάπτει και ελπίζω να γίνει σύντομα. Θα βοηθήσουμε εμείς δεν είσαι μόνος να το ξέρεις. Μείνε καθαρός όπως είσαι και μην φοβάστε τίποτα. Το πρόβλημα τους είναι γιατί δεν κατάφεραν να σε έχουν του χεριού τους όπως νόμιζαν.Φοβουνται την αλήθεια όλοι τούς. Άρα σε φοβούνται. Ξέρεις τον λόγω? Γιατί αυτή ζουν με ψέματα.Καλό άγονα φίλε Βασίλη.υπάρχουν πολύ άνθρωποι που δεν φαίνονται αλά σε στηρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βασίλη φοβούνται μήπως μπης στο συμβούλιο γιατί τότε δεν θα μπορούν να τα κάνουν αυτά. Θα βγενουν όλα στην φόρα και αυτό δεν τους αρέσει. Πρώτον και κύριον στον χωριανό σας.Δεν περίμενε κανείς τους να φτάσεις εδώ σε υποτιμησαν και τους γύρισε μπούμερανγκ.τραβα χωρίς φόβο φίλε Βασίλη και εμείς μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου