Κασσελάκης: «Στείλτε όσους εισαγγελείς θέλετε»

 

Καλωσορίζει την εισαγγελική έρευνα για το πόθεν έσχες του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Καλωσορίζει την εισαγγελική έρευνα για το πόθεν έσχες του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, λέγοντας ότι τα εισοδήματα του είναι φορολογημένα.

Ωστόσο, αφήνει σαφέστατες αιχμές για τα κίνητρα πίσω από την έρευνα ενώ ταυτόχρονα την εγκαλεί για «τα πιο αργά αντανακλαστικά στον κόσμο, όταν οφείλει να διερευνήσει το έγκλημα των Τεμπών», αλλά για «τα πιο γρήγορα αντανακλαστικά στον κόσμο: Όταν αναλαμβάνει να υπερασπιστεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη»


Η απάντηση Κασσελάκη

«Η ελληνική Δικαιοσύνη έχει τα πιο γρήγορα αντανακλαστικά στον κόσμο: Όταν αναλαμβάνει να υπερασπιστεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη απέναντι στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο που βοά για την κατάλυση του κράτους δικαίου στην Ελλάδα. Όταν αναλαμβάνει να στείλει σπίτι τους, αντί για τη φυλακή, βιαστές πρωθυπουργικούς φίλους και στελέχη της ΝΔ που παρανομούν. Όταν αναλαμβάνει να με στοχοποιήσει για το δάνειο που έδωσα στο κόμμα μου για να μη μείνουν απλήρωτοι τις γιορτές οι εργαζόμενοι. Από τα δεδουλευμένα μου στις ΗΠΑ, όχι από σακούλες από επιχειρηματίες», σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχόλια