Απάντηση Κασσελάκη σε Μητσοτάκη: Έχω βγάλει τα χρήματα μου νόμιμα… απέναντι στα τζάκια

 

Την αναφορά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο πρόσωπο του, κατά την ομιλία του στο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, από τα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.

«Μπα; Ασχολείται μαζί μου ο κ. Κυριάκος τώρα; Βλέπει κυλιόμενες που παίρνουμε τα πάνω μας και φοβάται; Α ρε Γκρίνμπεργκ. Τα εκατομμύρια του Γκρίνμπεργκ πάνε χαμένα… Όλοι ξέρουν ότι έχω βγάλει τα χρήματά μου νόμιμα, στην Αμερική, απέναντι στα τζάκια εδώ πέρα», είπε ο κ. Κασσελάκης.


Μητσοτάκης για τα αστακοκάραβα: Ο ΣΥΡΙΖΑ έφτιαξε νόμο το 2016 για εμένα και τελικά στριμώχτηκε ο Κασσελάκης

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα πρωθυπουργός, κατά την ομιλία του, έστρεψε για μια ακόμη φορά τα βέλη του προς τον ΣΥΡΙΖΑ για το ψήφισμα του ευρωκοινοβουλίου και προσωπικά προς τον κ. Κασσελάκη με αφορμή το δημοσίευμα του Πρώτου ΘΕΜΑτος για τις εταιρείες που διαθέτει στο εξωτερικό.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα της ομιλίας του:

«Το 2016 έφτιαξαν έναν νόμο για τον Μητσοτάκη, αλλά τελικά αυτός στρίμωξε τον Κασσελάκη» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τόνισε με έμφαση ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κάνει σημαία του ούτε το ηθικό πλεονέκτημα ούτε το κράτος δικαίου».

protothema.gr

Σχόλια