ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ.!! ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ " 2ο AGRINIO TAEKWONDO CHAMPIONSHIP 2024"

 πηγη Κενταυρος Αστακου - Taekwondo

Συνεχίζει ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ της αγωνιστικές συναντήσεις για τους μικρούς του αθλητές, στοχεύοντας στην αγωνιστική τους εξέλιξη και στην απόκτηση εμπειριών που θα τους φανούν χρήσιμες στην αθλητική τους πορεία. Έτσι την Κυριακή 7 Απριλίου 2024  οι μικροί Αθλητές του Κενταύρου βρέθηκαν στο κλειστό Στάδιο Αγρινίου "ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΣΗΣ"......

και συμμετείχαν σε φιλικούς παιδικούς αγώνες ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ αφήνοντας το έντονο μαχητικό τους αποτύπωμα. Μέσα σε ένα ωραίο περιβάλλον οι μικροί του Κενταύρου ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους, ένιωσαν έντονα συναισθήματα, όμορφες στιγμές και επιβραβευτηκαν για την προσπάθεια τους. Υπεύθυνος διοργανωτής σύλλογος ήταν ο ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ με επικεφαλής τον Δάσκαλο Ζαχαρόπουλο Χαράλαμπο και συμμετέχοντες συλλόγους από Ηπειρο, Δυτική Ελλαδα και Αττική. Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ συγχαίρει και ευχαριστεί τον ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ για την επιτυχή έκβαση της διοργάνωσης και την πρόσκληση, καθώς και τους συμμετέχοντες συλλόγους για την συνεργασία και την Αμμιλα. Ευχαριστίες επίσης στους συνοδούς γονείς για την βοήθεια τους και την στήριξη. Συγχαρητήρια στα παιδιά που αγωνίστηκαν για την προσπάθεια και την δυναμική τους εμφάνιση, καθώς και στους μεγαλύτερους αθλητές οι οποίοι ανέλαβαν το κοουτσαρισμα των παιδιών καθοδηγωντας τους με τον καλύτερο τρόπο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΎΠΟΥ ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

Σχόλια