Νέα ηχητικά ντοκουμέντα από τη δολοφονία της 28χρονης – Τα κλάματα της αξιωματικού υπηρεσίας

Νέες αποκαλύψεις για το στυγερό έγκλημα έξω από το ΑΤ των Αγίων Αναργύρων, με νέα ηχητικά ντοκουμέντα να προκαλούν σοκ.

To MEGA έφερε στη δημοσιότητα τα νέα ντοκουμέντα, στα οποία ακούγεται η αξιωματικός υπηρεσίας να ρωτάει την φαρμακοποιό αν ζει η Κυριακή, με την φαρμακοποιό να αναφέρει πως δεν έχει σφυγμό.


Εκεί ακούγεται η νεαρή αξιωματικός υπηρεσίας να ξεσπά σε κλάματα, με την καταγραφή να γίνεται από το κινητό της 28χρονης το οποίο ήταν ανοιχτό από την κλήση που είχε κάνει η Κυριακή ζητώντας περιπολικό.

«Πέθανε;» ακούγεται να ρωτάει η αξιωματικός υπηρεσίας και μετά να κλαίει.

Στο δεύτερο ηχητικό ακούγεται ο φρουρός-θεατής στη δολοφονία να εξηγεί στους συναδέλφους του που φτάσανε από την Άμεση Δράση τι έγινε.

«Πριν καταλάβουμε τι έγινε… είχε ένα μαχαίρι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο φρουρός από το ντοκουμέντο που υπάρχει στο κινητό της Κυριακής.

«Είχαν ανέβει πάνω πιο νωρίς. Το άλλο το παιδί που είναι;», ρωτάει ο φρουρός τους συναδέλφους του.

Γράμμα του δολοφόνου στην 28χρονη: «Γιατί όταν βγαίνουμε κοιτάς άλλους;»

Ένα γράμμα του 39χρονου δράστη της δολοφονίας έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων προς την νεκρή πλέον σύντροφό του ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την επιστολή που παρουσίασε ο Alpha ο 39χρονος επέρριπτε ευθύνες στην Κυριακή κατηγορώντας την μεταξύ άλλων ότι λέει ψέματα και ότι κοιτάζει άλλους όταν βγαίνουν μαζί.

«Ό,τι έκανα, ό,τι κατάφερνα σκεφτόμουν πάντα εσένα», ανέφερε στο γράμμα.

«Έσβησες την εμπιστοσύνη μου όταν πήγε με τον πρώην σου γιατί είχες νεύρα μαζί μου, έτσι είχε πει τότε», αναφέρει επίσης.

Ο φίλος της Κυριακής

Στο μεταξύ σύμφωνα με το STAR πρόσωπο-κλειδί είναι ο φίλος Κυριακής. «Μου αποκάλυψε τη βίαιη συμπεριφορά του πρώην της», είπε χαρακτηριστικά.

Μουσική διαμαρτυρία έξω από το αστυνομικό τμήμα

Τέλος οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται. Oι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Ιλίου, έκαναν νωρίτερα καθιστική διαμαρτυρία έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Μάνα 28χρονης για αστυνομικό: «Βγάλε τον βαθμό σου και γίνε άνθρωπος»

«Μην είσαι αστυνομικός εκείνη την ώρα. Ήταν και γυναίκα. Βλέπεις ένα κορίτσι, βγάλε το βαθμό σου και γίνε άνθρωπος», είπε με σπαραγμό η μάνα της 28χρονης Κυριακής, η οποία δολοφονήθηκε έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

Η θεία της 28χρονης Κυριακής, η οποία δολοφονήθηκε έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων επανήλθε σήμερα με νέες δηλώσεις για το θέμα του παιδιού που κυοφορούσε και έχασε εξαιτίας του δολοφόνου της σε παλιότερη αντιδικία τους.

Στη συνέχεια μίλησε γενικότερα για τις επιθέσεις κατά γυναικών.«Γιατί οι άνδρες μπορούν να μας αλλάζουν σαν τα πουκάμισα κι εμείς όταν λέμε “όχι” να βρισκόμαστε χτυπημένες ή σφαγμένες. Πόσες γυναίκες δικαιώθηκαν; Πόσοι μείνανε μέσα; Ισόβια ήταν όντως ισόβια; Προσπαθούμε να ζητήσουμε τα αυτονόητα; Να έχουμε σεβασμό από ποιους; Σε ποια χώρα ζούμε και ζητάμε τη δικαίωσή μας ως γυναίκες και ως άνθρωποι».

«Θα την έβρισκε και θα την σκότωνε έτσι κι αλλιώς, πισώπλατα το έκανε ύπουλα, δεν είχε το θάρρος», ανέφερε για τη δολοφονία.

 Ενώ καταλήγοντας τόνισε: «Εμείς είμαστε οι δυνατές, όχι αυτοί. Καμία άλλη γυναίκα με αυτόν τρόπο»

Τι είπε η θεία της

«Την είχε πετάξει στο δρόμο, πήγε στη αστυνομία, της έδωσαν κουβερτούλα την σκεπάσανε. Πήγε στην αστυνομία και την πήγαν στη μαμά της και μαζί πήγαν στο νοσοκομείο, με αίματα και εκεί μάθαμε πως έχασε το παιδί».

Προ ημερών είχε αναφερθεί ότι πριν περίπου δυο χρόνια η 28χρονη Κυριακή είχε μείνει έγκυος από τον 38χρονο δολοφόνο της και είχε αποβάλει επειδή φέρεται, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, να είχε κακοποιηθεί από τον ίδιο ενδεχομένως και με αυτό τον σκοπό.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα είχε καταγγείλει και τότε στο STAR η θεία της κοπέλας, ο δράστης είχε απειλήσει πολλές φορές την 28χρονη και την είχε χτυπήσει σε σημείο που κάποια στιγμή έχασε και παιδί που είχε στα σπλάχνα της.

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της Κυριακής

Την ίδια στιγμή ραγίζει καρδιές ο πατέρας της 28χρονης κοπέλας που δολοφονήθηκε άγρια μπροστά στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

«Να πείτε σε όλους τους “μεγάλους” που λένε ότι πονάνε μαζί μου, ότι ο μόνος πόνος που αντέχεται, είναι ο πόνος του άλλου», είπε με νόημα στον ΑΝΤ1 ο πατέρας της Κυριακής.

Πηγή: newsbomb.gr

Σχόλια