Δεν επέτρεψαν σε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσει γιατί ήταν υποψήφιος με τον Κ. Πιστιόλα

 

Στην άρνηση της εφορευτικής επιτροπής προσέκρουσε γνωστό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και αυτοδιοικητικός από χωρίο του Αγρινίου, όταν το πρωί μετέβη στο εκλογικό κέντρο της περιοχής του για να ψηφίζει στις προκριματικές εκλογές ανάδειξης υποψήφιων ευρωβουλευτών στην Δυτική Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr η εφορευτική επιτροπή δεν επέτρεψε στο συγκεκριμένο μέλος να ψηφίσει επειδή στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 στον Δήμο Αγρινίου , ήταν υποψήφιος με τον Κώστα Πιστιόλα.
Το περιστατικό προκάλεσε εύλογα απορίες, αφού δεν ήταν λίγοι εκείνοι που εγγράφηκαν ηλεκτρονικά και που ψήφισαν διαδικτυακά, χωρίς να τους επιβληθούν αυτού του είδους οι απαγορεύσεις.


Να σημειωθεί επίσης πως υποψήφια στις προκριματικές εκλογές για την Ευρωβουλή είναι η κ. Μαρία Ψιλοπούλου , η οποία ήταν υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κ. Πιστιόλα
Για τη συγκεκριμένη περίπτωση η εξήγηση που δίνεται είναι πως η κ. Ψιλοπούλου εγγράφηκε στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις δημοτικές εκλογές.
Σε κάθε περίπτωση τέτοιου είδους κομματικές αγκυλώσεις δεν συνάδουν και τόσο με ένα κόμμα της Αριστεράς που θέλει να γυρίσει σελίδα.
ΠΗΤ

Σχόλια