Οι απρόσκλητοι επισκέπτες αυτή τη φορά ξεπέρασαν τα όρια του θράσους

 


Με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα σήμερα ότι οι απρόσκλητοι επισκέπτες οι οποίοι πριν δύο μήνες περίπου ήρθαν στο λύκειο Μύτικα για να τοποθετήσουν υποτίθεται τις καινούργιες μπασκέτες στο γήπεδο του προαυλίου του λυκείου και που διώχτηκαν κακήν κακώς από την Μηχανικό του δήμου και από τον αντιδήμαρχο  Έργων του Δήμου Ξηρομέρου επειδή τοποθετούσαν αυτοσχέδιες μπασκέτες και αυτοσχέδια ταμπλό με ηλεκτροκόλληση τα οποία στη συνέχεια βάφανε με ένα πινέλο.

Οι ίδιοι οι επισκέπτες λοιπόν πριν λίγες μέρες αφού δεν τους πήρε χαμπάρι κανένας για να τους διώξει ήρθαν ξανά στο λύκειο και ολοκλήρωσαν την αποστολή τους βάζοντας ακριβώς τις ίδιες μπασκέτες και τα ίδια ταμπλό .

Είναι πραγματικά να γελάει κάνεις. Καλώ λοιπόν την δημοτική αρχή να της ξηλώσει και να τοποθετηθούν καινούργιες μπασκέτες με την ανάλογη πιστοποίηση για να μην θρηνήσουμε θύματα. 

Είναι ντροπή.Οι απρόσκλητοι επισκέπτες αυτή τη φορά  ξεπέρασαν τα όρια του θράσους καλό θα είναι για ανάλογες περιπτώσεις να ενημερώνεται και κάποιος αιρετός προκειμένου να μην επαναληφθεί αυτή η κατάσταση ενδεικτικά σας παραθέτω φωτογραφίες από τα ταμπλό και τις μπασκέτες οι οποίες τραβήχτηκαν σήμερα και πριν από δύο μήνες.

 Είναι ακριβώς τα ίδια. Θα πρέπει επιτέλους η δημοτική αρχή να τραβήξει τα αυτιά των απρόσκλητων επισκεπτών γιατί την εκθέτουν ανεπανόρθωτα.

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

ΜΕΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΥΤΙΚΑ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥΣχόλια