Παραιτήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Δημ. Νικολακόπουλος

 


Για ανυπόστατες φήμες κάνει λόγο ο ίδιος στην επιστολή του...

Την παραίτησή του από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, υπέβαλε νωρίτερα το απόγευμα της Δευτέρας, ο Δημήτρης Νικολακόπουλος.

Με επιστολή του στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, ο κ. Νικολακόπουλος, αναφέρει πως η απόφαση αυτή ήρθε μετά από «ανυπόστατες φήμες που διαδίδονται τελευταία και αναφέρονται στο πρόσωπό του»  και γι αυτό ζητά από τον Περιφερειάρχη να δεχτεί την παραίτησή του, ωστόσο παραμένει Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ηλείας.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα αναφέρει στην επιστολή του:

Ο Περιφερειάρχης έκανε αποδεκτή την παραίτηση, που υποβλήθηκε για προσωπικούς λόγους και δήλωσε τα εξής: «Ο Δημήτρης Νικολακόπουλος, το τελευταίο διάστημα βρίσκεται αντιμέτωπος με ζητήματα που αφορούν το προσωπικό και οικογενειακό του περιβάλλον. 

Όλοι καταλαβαίνουμε πως όταν ένα πρόσωπο αντιμετωπίζει τέτοιου είδους προβλήματα  ενώ κατέχει κάποια δημόσια θέση ευθύνης, τότε συγχέεται η προσωπική του ζωή με τον δημόσιο ρόλο του. Γι’ αυτό και ο Δημήτρης Νικολακόπουλος έλαβε την απόφαση να παραιτηθεί από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης.

Εννοείται πως δεν είμαι και δεν μπορώ να γίνω κριτής ή δικαστής οποιουδήποτε. Ωστόσο, ουδέποτε μπορώ να παραβλέψω ζητήματα ηθικής φύσεως με νομικές προεκτάσεις και βέβαια, κανείς μας δεν θα ήθελε να τραυματιστεί το έργο και η προσφορά της Περιφερειακής Αρχής από σκιές που αφορούν την προσωπική ζωή οποιουδήποτε προσώπου.

Ευχαριστώ τον Δημήτρη Νικολακόπουλο για την μέχρι σήμερα προσφορά του».

Σχόλια