Ξηρόμερο: Σε εξέλιξη το έργο ύδρευσης Τρύφου-αποδίδει εύσημα στον Γ. Αποστολάκη ο πρόεδρος (φωτο)

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο αποκατάστασης της ύδρευσης στο χωριό Τρύφου του δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, που αντιμετώπιζε συχνά προβλήματα υδροδότησης.

Πρόκειται για ένα έργο που υπογράφτηκε το Δεκέμβριο του 2023 με την ανάδοχο εταιρεία και με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης. Σχεδιάστηκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή, με τον πρόεδρο Γιάννη Παύλο να αναγνωρίζει την συμβολή του πρώην δημάρχου Γιώργου Αποστολάκη.


«Υπερήφανος ο πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Τρύφου όπως και οι δημότες Για τις δεσμεύσεις και την υλοποίηση Της ύδρευσης που προ ημερών εγκαταστάθηκε ο εργολάβος και ξεκίνησε τις εργασίες, Γιατί όλοι έχουμε δικαίωμα , Καθαρό νερό, καθαρή τη συνείδησή μας.
Γιατί μόνο με Γεώργιο Αποστολάκη δεν θα πεις το νερό νεράκι», γράφει ο πρόεδρος του χωριού, με τον πρώην δήμαρχο να σχολιάζει, σα να… είναι ακόμη εν ενεργεία δήμαρχος:

«Άλλο ένα έργο που είχαμε σχεδιαση το 2021 και ξεκίνησε η υλοποίηση του με την σύμβαση που υπογράφτηκε το Δεκέμβριο του 2023 με την αναδοχο εταιρεία και με χρηματοδότηση από το ταμείο ανάκαμψης Να μην ξεχναμε οτι κάποιοι μέχρι χθες μας κατηγορούσαν αλλά εμεις όμως είχαμε δεσμευτεί γι’ αυτό το εργο προς τους κατοικους της περιοχης και μαζι με το τοπικο συμβουλιο καταφεραμε το εργο αυτο να γίνετε πραγματικοτητα προς όφελος των δημοτών και μόνο Συνεχιζουμε…»

ydrefsi tryfou1

ydrefsi tryfou2

ydrefsi tryfou3

ydrefsi tryfou4

Σχόλια