Γιώργος Καλλιακμάνης: Άγριος καυγάς με τον Νίκο Συρίγο στον αέρα εκπομπής – Αποχώρησε έξαλλος

«Άναψαν τα αίματα» και κατέληξαν σε φραστικό επεισόδιο στο πλατό του «Χαμογέλα και Πάλι» το πρωί του Σαββάτου 6 Απριλίου.

Σε συζήτηση για τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, ο Νίκος Συρίγος και ο Γιώργος Καλλιακμάνης ξέσπασαν ο ένας εναντίον του άλλου στον αέρα της εκπομπής.

Ακολουθεί ο διάλογος:
Νίκος Συρίγος: Αυτά που λες τα ακούω πια βερεσέ. Αυτά δεν έχουν καμία σημασία για τον πατέρα της κοπέλας, της Τοπαλούδη, της Καρολάιν. Για όλους αυτούς τους ανθρώπους δεν έχουν καμία σημασία, κλαίτε όλοι επάνω από το χυμένο γάλα. Θα σας πνίξει η οργή των πολιτών, θα σας πνίξει η οργή της μάνας και του πατέρα που χάνει το παιδί του! Θα σας πνίξει!

Δείτε το βίντεο

Γιώργος Καλλιακμάνης: Δεν σας επιτρέπω γιατί αναφέρεστε στον πληθυντικό. Προφανώς αναφέρεστε σε εμένα και δεν σας επιτρέπω! Έκανα τη δουλειά μου με τον καλύτερο τρόπο 30 χρόνια στην ελληνική αστυνομία. Το καταλάβατε; Δεν θα αναφέρεστε σε εμένα!

Συρίγος: Μου επιτρέπεις…

Καλλιακμάνης: Αν θέλετε να κάνετε τηλεθέαση, εμένα δεν με ενδιαφέρει καν.

Συρίγος: Τα παιδιά δεν γυρίζουν πίσω όσο και να φωνάζετε…

Η Σίσσυ Χρηστίδου προσπάθησε σε εκείνο το σημείο να κατευνάσει τους τόνους, προτρέποντας τους δύο συνομιλητές να ηρεμήσουν και να μη φωνάζουν. «Δεν είναι προσωπική η επίθεση», σημείωσε.

Καλλιακμάνης: Ακούστε κύριε. Θέλετε να σας πω κι εγώ ότι στον τάφο μίας κοπέλας κάνετε εσείς νούμερα; Σας καλύπτει αυτό, σας αρέσει; Εγώ δεν το λέω, όωμς, αλλά εσείς το λέτε για εμένα….

 Συρίγος: Για κάποιον λόγο όμως βγαίνετε και κλαίτε πάνω από τα νεκρά κορίτσια.

Καλλιακμάνης: Ξέρετε κύριε την υπηρεσιακή μου πορεία; Υπάρχει το βιογραφικό μου στο google. Μπείτε να το διαβάσετε.

Συρίγος: Αν το εκλαμβάνεις ως προσωπική επίθεση είναι θέμα δικό σου.

Καλλιακμάνης: …Έχω πάει ανθρώπους, πολίτες στα σπίτια τους με το αυτοκίνητό μου.

Συρίγος: Γιώργο μου σου ξαναλέω θα μας πνίξει όλους μας ο πόνος της μάνας και του πατέρα.

Καλλιακμάνης: Αυτοί οι αστυνομικοί είναι μέσα από την κοινωνία. Δεν τους πήραν από κάποιο άλλο κομμάτι. Αυτή είναι η κοινωνία. Βλέπουν κάποιον άνθρωπο πεσμένο κάτω και δεν ενδιαφέρεται κανένας. Αυτή είναι η κοινωνία!

Χρηστίδου: Όχι, δεν είναι η κοινωνία αυτή. Εγώ δεν το πιστεύω. Είναι μία δημοσιοϋπαλληλική λογική που από γενιά σε γενιά διαιωνίζεται…

Συρίγος: Περιμένω να έχεις τη ψυχραιμία να καταλάβεις ότι δεν είναι προσωπικό το ζήτημα. Δεν μιλάμε ο Γιώργος και ο Νίκος.

Καλλιακμάνης: Είναι προσωπικό γιατί έχω δύο κορίτσια.

Συρίγος: Και εγώ έχω δύο κορίτσια!

Καλλιακμάνης: Να σέβεσαι τον πατέρα που μπαίνει στη θέση αυτού του πατέρα. Σας ευχαριστώ πολύ που με καλέσατε.

Συρίγος: Γιατί το παίρνεις προσωπικά;

Καλλιακμάνης: Το παίρνω προσωπικά γιατί αναφέρεσαι στον πληθυντικό. Και εγώ υποστήριζω όλους αυτούς τους συναδέλφους μου που έχουν δώσει το αίμα τους, που έχουν κλάψει πατεράδες και μανάδες. Με φέρατε εδώ για να μου πείτε ότι πρέπει να ντρέπομαι εγώ; Να ντραπούν αυτοί που ψηφίζετε κύριε!

Σε εκείνο το σημείο, ο Γιώργος Καλλιακμάνης έβγαλε το μικρόφωνό του και αποχώρησε εξοργισμένος από το πλατό της εκπομπής.

protothema.gr

Σχόλια