Εσωκομματικές ΣΥΡΙΖΑ για ευρωεκλογές-προβάδισμα Κουρουμπλή στις κάλπες

 

Την Δευτέρα αναμένονται τα αποτελέσματα με την πρόσθεση των ηλεκτρονικών ψήφων

syriza (2)

Ολοκληρώθηκαν οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την αναδειξη των υποψηφίων ευρωβουλευτών του κόμματος ανά Περιφέρεια. Τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ είχαν τη δυνατότητα να ψηφίσουν είτε σε κάλπες με φυσική παρουσία, είτε ηλεκτρονικα, μέσω του isyriza.

Για τη Δυτική Ελλάδα, οι εκλόγιμες θέσεις είναι τρεις και οι ψηφοφόροι καλούνταν να βάλουν έναν σταυρό. Οι υποψήφιοι ήταν 12, έξι εκ των οποίων από την Αιτωλοακαρνανία.


Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, ο πρώην υπουργός και βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής στις κάλπες που στήθηκαν στην Αιτωλοακαρνανία είναι πρώτος σε σταυρούς και τον ακολουθεί ο Σπ. Μολώνης, κτηνοτρόφος και πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου.

Στις τρεις κάλπες του πολεοδομικού συγκροτήματος του Αγρινίου (Αγρίνιο-Αγιος Κων/νος), σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρώτος αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, δεύτερος ο κ. Μολώνης, τρίτη η εκπαιδευτικός Μ. Ψιλοπούλου και τέταρτος ο σκηνοθέτης Γ. Λουριδάς.

Οριστικά συμπεράσματα όμως δεν μπορουν ακόμη να εξαχθούν, αφού θα πρεπει να προστεθούν οι ηλεκτρονικές ψήφοι και φυσικά, οι ψήφοι των δυο ακόμη Περιφερειακών Ενοτήτων της Δυτικής Ελλάδας, της Αχαϊας και της Ηλείας. Ως προς την προσέλευση, υπάρχει ικανοποίηση, αφου στο Αγρίνιο για παράδειγμα, οι ψηφοφόροι ήταν περισσότεροι σε σχέση με τις εκλογές που έγιναν στις 10 Μαρτίου, για την ανάδειξη νέας Νομαρχιακής Επιτροπής.

Σχόλια