«Ερείπιο» το πρώην Δημαρχείο Οινιάδων στο Νεοχώρι – Εγκυμονούν σοβαροί κίνδυνοι ατυχήματος

 


Σε ερειπιώδη κατάσταση βρίσκεται το Δημαρχείο Οινιάδων στο Νεοχώρι όπου στεγάζει υπηρεσίες και συλλόγους που δραστηριοποιούνται παιδιά σε καθημερινή βάση – Δεν αρκούν οι φιλότιμες προσπάθειες της νέας Προέδρου να σουλουπώσει τους χώρους – Σοβαρός κίνδυνος για εργαζόμενους του Δήμου, πολίτες και παιδιά – μέλη συλλόγων.

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της νέας Προέδρου Κασσιανής Παπαδημητρίου να σουλουπώσει τους άθλιους εσωτερικούς χώρους, τα σοβαρά προβλήματα του κτιρίου παραμένουν και χρήζουν άμεσης κεντρικής παρέμβασης και όχι «πασαλλείματα» διότι εγκυμονούν σοβαροί κίνδυνοι για δεκάδες πολίτες που περνούν καθημερινά το κατώφλι του άλλοτε εμβληματικού κτιρίου.

Σύμφωνα με καταγγελία πολίτη, στο iAitoloakarnania.gr, η οροφή του πρώην Δημαρχείου, όπως θα δείτε, βρίσκεται σε άθλια και επικίνδυνη κατάσταση, εγκυμονώντας κινδύνους για τους εργαζόμενους του Δήμου, όπως επίσης και για πολίτες κάθε ηλικίας που επισκέπτονται σε καθημερινή βάση το κτίριο.

Στο πρώην Δημαρχείο, στεγάζεται το ΚΕΠ, ο ΤΟΕΒ, η γραμματεία και ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Οινιάδων, αίθουσες συνεδριάσεων, καθώς επίσης χώροι όπου τοπικοί σύλλογοι κάνουν δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχουν παιδιά.

Σύμφωνα με την καταγγελία, τα παιδιά ανεβαίνουν τρέχοντας τις σκάλες με τους γονείς να κοιτάζουν ψηλά για να προστατεύσουν τα παιδιά τους, καθώς πέφτουν κομμάτια σοφάδων!!!

Σε έρευνα του iAitoloakarnania.gr, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νεοχωρίου Κασσιανή Παπαδημητρίου έχει καταθέσει σχετικό υπόμνημα προς την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου που προς το παρόν δεν έχει προβεί σε καμία παρέμβαση, περιμένοντας να εντάξει το έργο σε μελλοντικές παρεμβάσεις για την αναβάθμιση των υποδομών ΚΕΠ.

Σχόλια