Καταγγελία δημότη στην Παπαδάτου Ξηρομέρου για αλαζονική και προκλητική στάση από τη Δημοτική Αρχή








Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε διαδικτυακά ένας δημότης Ξηρομέρου από την Παπαδάτου ο οποίος ειδοποίησε τους υπεύθυνους και τον αγνόησαν επιδεικτικά. Συγκεκριμένα, ο δημότης έκανε αίτημα για τον ελλιπή φωτισμό και τις καμένες λάμπες στον Άγιο Γεώργιο, ωστόσο όχι μόνο δεν ασχολήθηκε κάνεις αλλά με αλαζονεία και προκλητικότητα βγήκανε στα καφενεία και λέγανε ατάκες τύπου "Εμείς κυβερνάμε και όποτε γουστάρουμε θα το φτιάξουμε" Το σχόλιο του καταγγέλλοντα χρήστη όπως δημοσιεύθηκε σε ομάδα του facebook: "Το Πάσχα είχα κάνει μία ενημέρωση -παράπονο για το δημοτικό φωτισμό στην αγία παρασκευή στο δασίλειο κάτω- από το δημοτικό σχολείο στον άγιο Γεώργιο που σε σύνολο 40 φωτιστικών δούλευαν μόνο 5 από πληροφορίες που έχω δεν αποκαταστάθηκαν ακόμα .

Αλλα πληροφορούμε ότι ο τοπικός σύμβουλος που είναι αναπληρωτής πρόεδρος γυρίζει στα καφενεία και λέει δεν πα να λένε εμείς κυβερνάμε και όποτε μας γουστάρει θα φτιάξουμε το φωτισμό να τους χαίρεσαι κύριε δήμαρχε".




Σχόλια

  1. Τώρα συγκινήθηκαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Δασύλλιο το σακάτεψαν και εμείς τους ψηφίσαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΕΡΟΛΑ ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΕΙΣΑ ΓΕΝΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΗΓΕΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν ο άλλος δεν μπορεί να κυβερνήσει το σπίτι του και λέει ένα σωρό ψέματα και δανείζεται ανεπιστρεπτή και έχει μία διαλυμένη οικογένεια πώς θα κυβερνήσει εσένα καταφεύγει σε ύβρις διότι δεν ξέρει και δεν μπορεί να σε αντιμετωπίσει και καταφεύγει σε ψέματα της μίας μέρας σε ύβρις και ρουφιανιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου