Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης με τον σύντροφο του Τάιλερ Μακμπέθ βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος θα τραγουδήσει και στον γάμο τους.

Την αποκάλυψη έκανε η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία ανέφερε πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποδεχθεί την πρόταση προκειμένου να τραγουδήσει στο γάμο του ζευγαριού.


«Να σας κάνω εγώ μια αποκάλυψη, κάτι που δεν έχει ακουστεί; Θα τραγουδήσει στο γάμο τους, μάλλον…», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε στη συνέχεια: «Θα τραγουδήσει στο γάμο τους, είναι ο καλλιτέχνης που έχει δεχθεί και έχει αποδεχθεί την πρόταση να είναι ο καλλιτέχνης που θα αναλάβει τη διασκέδαση του κόσμου».

Στέφανος Κασσελάκης: Αυτό είναι το προσκλητήριο για τον γάμο στα Χανιά

Το προσκλητήριο του γάμου του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ παρουσίασε πρόσφατα η εκπομπή Live News στο Mega.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει ήδη παντρευτεί στις ΗΠΑ με τον Τάιλερ Μακμπέθ και τώρα θα κάνει γάμο και στην Ελλάδα, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, το καλοκαίρι στα Χανιά.

Σύμφωνα με την εκπομπή, στο προσκλητήριο αναγράφονται τα αρχικά του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ, ενώ αναφέρεται ότι το γλέντι θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες, από 28 Αυγούστου μέχρι 31 Αυγούστου, δηλαδή θα ξεκινήσει από Τετάρτη και θα τελειώσει το βράδυ Σαββάτου.

 Οι λεπτομέρειες για τον γάμο Στέφανου Κασσελάκη – Τάιλερ Μακμπέθ

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο μήνες ο θείος του Στέφανου Κασσελάκη, κ. Γιάννης, είχε μιλήσει στην εκπομπή «Super Κατερίνα», αποκαλύπτοντας ότι ο γάμος του ανιψιού του με τον σύντροφό του, Τάιλερ θα είναι κλειστός και θα γίνει στα τέλη του Αυγούστου.

«Ο πολιτικός γάμος του Στέφανου με τον Τάιλερ θα γίνει τέλος Αυγούστου στα Χανιά. Είναι ένα γεγονός, το οποίο περίμενε πάρα πολύ. Δεν μπορεί να γίνει ανοιχτός γάμος, γιατί καταλαβαίνετε ότι έχει πάρα πολλούς γνωστούς από τον επιχειρηματικό χώρο, η ενασχόλησή του με την πολιτική σκηνή της χώρας τον κάνει να είναι πάρα πολύ γνωστός. Η απόφαση του γάμου θεωρώ ότι λήφθηκε το 2023. Ο Στέφανος Κασσελάκης αγαπάει πάρα πολύ τα Χανιά, ο χανιώτικος αέρας τον εμπνέει και τον δυναμώνει» είχε φανερώσει ο Γιάννης Κασσελάκης.

Πηγή: athensvoice.gr

Σχόλια