Γιώργος Μασούρας, ο πρώτος Αιτωλοακαρνάνας σε τελικό Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου



 Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία με την πρόκρισή του στον τελικό του Europa Conference League και σε αυτό το επίτευγμα ιδιαίτερη συμμετοχή έχει ο Γιώργος Μασούρας με καταγωγή από την Κεχρινιά Αμφιλοχίας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια του Ολυμπιακού στην μεγάλη ευρωαπαϊκή πορεία και αναμένεται να λάβει μέρος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στον μεγάλο τελικό της Αθήνας.

Ο Γιώργος Μασούρας μετά τα επιτεύγματα στις εγχώριες διοργανώσεις, τα ιστορικά δυο γκολ μέσα στη Φενέρμπαχτσε, την μαγική ασίστ στην εκτός έδρας νίκη επί της Άρσεναλ, έρχεται να προσθέσει μια ακόμη μεγάλη διάκριση στο βιογραφικό του, με τη συμμετοχή του σε ευρωπαϊκό τελικό, μοναδική για Αιτωλοακαρνάνα ποδοσφαιριστή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αμφιλοχιώτης Γιώργος Μασούρας διαπρέπει και με το εθνόσημο έχοντας από το ντεμπούτο του το 2018 έως σήμερα, 41 συμμετοχές με 9 γκολ και 5 ασίσοτ.

Η ομάδα του Πειραιά θα αναμετρηθεί με την Φιορεντίνα με φόντο την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου στον τελικό που θα γίνει την Τετάρτη 29 Μαΐου με ώρα έναρξης στις 22:00 στη Νέα Φιλαδέλφεια και συγκεκριμένα στην «OPAP Arena».

https://iaitoloakarnania.gr/

Σχόλια