Απόστολος Ν Πανταζής : Παράταξη Δύναμη Ελπίδας ή Απελπισίας εν τελει ;!

 


Έπειτα από ενδελεχη ανάγνωση της «αποστομωτικης» απάντησης στα άκρως σοβαρά γεγονότα που ταλανίζουν το δήμο μας, με μεγάλη μου έκπληξη  μετά από καιρό χειμερίας νάρκης ,ενεργοποιήθηκε  επιτέλους,ολόκληρος μηχανισμός της παράταξης σας,  για να μου απαντήσουν οι επικοινωνιολόγοι σας ,κυρίως επι προσωπικού παρά επί του θέματος  που έπρεπε να τοποθετηθούν ,αλλά  ακόμη και εκεί απάντησαν όλοι οι άλλοι ,εκτός της ανεύθυνης και φοβισμένης δημοτικής αρχής, που δεν είχε  το σθένος άλλωστε,να τοποθετηθεί και ποτέ .....

Απαντήσατε πάνω στον πανικό σας με χιλιάδες λέξεις, αερολογώντας  και θα αναγκαστείτε να απολογείστε  συνέχεια. 

Εγω θα σας απαντήσω σε 5 σειρές.

Έχετε γίνει αντιληπτοί και απολύτως κατανοητοί πλέον, στο σύνολο των πολιτών του Ξηρομέρου.

Αφήστε κατά μέρους τα καλέσματα στους Αστακιώτες, διότι οι ίδιοι γνωρίζουν καλύτερα την προσωπικότητα και την προσφορά του  καθενός μας και το τελευταίο που τους απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι το  αναιτίως μένος σας προς το πρόσωπο μου  ,αλλά οι πραγματικές λύσεις και απαντήσεις για τον δήμο  ! Όποτε αφήστε κατά μέρους τον προσωπικό πόλεμο, γιατί η νίκη των εκλογών ,δεν συνεπάγει λευκή επιταγή στις κινήσεις σας ,ούτε το Παπικό αλάθητο , όπως το έχετε στο μυαλό σας.

Εξάλλου  όπως είπατε στην κατακλείδα σας οι ίδιοι  ,ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ, όπως γίνεται στα δημοκρατικά πολιτεύματα δηλαδή και όταν κρίνεστε οφείλετε να δώσετε έγκυρες και ουσιώδεις απαντήσεις ….

Εκτός βέβαια αν θέλετε να τοποθετήστε όπου σας βολεύει και όπως σας βολεύει ,πιθανόν να υπάρχει έλλειπής κατανόηση και αντίληψης της δημοκρατίας από μέρους σας.

Όσο για τα πάθη σας γνωστά,δεν είναι τυχαία άλλωστε η γνωστή έκφραση εν έτη 2014 “βάλτε κάτι παραπάνω καλέ κυρία Ντίνα”

Σχετικά με την επιθυμία σας να μην παραβρεθούμε στο συμβούλιο ώστε να μην έχουμε περαιτέρω δικαιώματα, γνωστή  η τακτική σας .Με τη θέληση του Θεού θα έρθουμε και  θα πράξουμε αυτό που επιβάλλει η συνείδηση μας για το συμφέρον του τόπου.

Για τα υπόλοιπα επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος.

Σχόλια