Αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο πανηγύρι με τη Γωγώ Τσαμπά με Γωγώ Τσαμπά στο Βλυχό Λευκάδας


Αύριο, ανήμερα των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Βλυχό Λευκάδας εκεί όπου για πρώτη φορά η μοναδική Γωγώ Τσαμπά θα χαρίσει ένα αξέχαστο μουσικό γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Την Τρίτη 21 Μαΐου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Βλυχό Λευκάδας, σε μια Θρησκευτική Πανήγυρις ανήμερα της Εορτής των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, καθώς επίσης και του εορτασμού της ένωσης των Επτανήσων με την υπόλοιπη Ελλάδα.

Σε ένα αυθεντικό, παραδοσιακό γλέντι, η μοναδική Γωγώ Τσαμπά έρχεται για πρώτη φορά στο νησί της Λευκάδας για να ξεσηκώσει το κοινό. Μαζί της στο κλαρίνο ο δεξιοτέχνης Νεκτάριος Κοκκώνης και ο Παναγιώτης Πετεινός. Τη βραδιά θα ανοίξει η Λευκαδίτισσα τραγουδίστρια Στέλλα Θάνου με την ορχήστρα της.

Η καρδιά του λευκαδίτικου πανηγυριού «χτυπά» για μια ακόμη φορά στην γνωστή για τα γλέντια της μουσικοταβέρνα «Η Θράκα», με τους διοργανωτές της βραδιάς να φροντίζουν μια άρτια διοργάνωση και μια αξέχαστη μουσική εμπειρία.

Κατά τη διάρκεια της ανεπανάληπτης βραδιάς θα διεξαχθεί λαχειοφόρος αγορά με τον μεγάλο τυχερό να κερδίζει τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για ένα μοναδικό ταξίδι στην Ανκόνα με τα SuperFast Ferries.

*Σε περίπτωση βροχόπτωσης το πανηγύρι θα πραγματοποιηθεί σε στεγασμένο χώρο.

 21 Μαΐου, όλοι δρόμοι οδηγούν στο Βλυχό Λευκάδας.

Θα είμαστε όλοι εκεί!

Κρατήσεις στο τηλέφωνο: 6979 244375 – 6974151975

Σχόλια