Varko Bay: Τι συμβαίνει με την «πεντάστερη» επένδυση στην Πάλαιρο – γιατί δεν ξεκινά

 

Στον «αέρα» φαίνεται ότι βρίσκεται το νέο υπερπολυτελές θέρετρο Varko Bay, που θα αναπτυχθεί στη Χερσόνησο Βαρκό της Δημοτικής Ενότητας Παλαίρου.

Η ολλανδική επενδυτική εταιρεία RND Investments, με επικεφαλής τον Leon van der Heiden, που έχει αναλάβει το σύνθετο πολυτελές project, φαίνεται ότι τα έχει βρει σκούρα, τόσο λόγω της δύσκολης τοποθεσίας όπου πρόκειται να υλοποιηθεί το έργο όσο και των υψηλών κεφαλαίων που απαιτούνται για να πάρουν μπρος οι κατασκευαστικές εργασίες.


Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες, ο Ολλανδός επενδυτής έχει βγει στην αγορά και αναζητεί πιθανούς αγοραστές, που θα αναλάβουν το project και στη συνέχεια θα το χρηματοδοτήσουν. Υπενθυμίζεται ότι το έργο θα περιλαμβάνει 16 πολυτελείς βίλες και 45 branded κατοικίες. Θα διαθέτει ακόμη τρία εστιατόρια και μπαρ, όπως και τουριστική μαρίνα με δυνατότητα ελλιμενισμού γιοτ έως 40 μέτρων.

Τα αρχικά σχέδια, μάλιστα, προέβλεπαν ότι το έργο θα λειτουργούσε το 2026 και η συνολική επένδυση θα έφτανε τα 180 εκατ.ευρώ. Το θέρετρο και το προαιρετικό πρόγραμμα μίσθωσης των κατοικιών θα είναι υπό τη διαχείριση του Banyan Tree.

powergame.gr

Σχόλια