Ποια εκκρεμότητα απομένει για να παραδοθεί η νέα γέφυρα Εύηνου (video)

 

Συνάντηση στελεχών της κατασκευάστριας εταιρίας και παραγόντων του αρμόδιου υπουργείου για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η γέφυρα του Ευήνου εν αναμονή της αποδόσεώς της σε κοινή χρήση έγινε χθες.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η γέφυρα προκειμένου να καταστεί λειτουργική στην ολότητά της, θα πρέπει να κλείσουν ορισμένοι αρμοί στην αρχή του οδοστρώματος και από τις δύο πλευρές και αυτό θα συμβεί μετά την Τετάρτη του Πάσχα που θα επιστρέψουν οι εργαζόμενοι από τις γιορτές ώστε να ολοκληρωθούν οι τελευταίες προαναφερόμενες παρεμβάσεις.

Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει εκ νέου έλεγχος της ποιότητας των εργασιών ώστε να παρθούν οι τελικές αποφάσεις παράδοσης ή μη του έργου. Να αναφερθεί ότι η εξυπηρέτηση των πολιτών όλο αυτόν τον καιρό, γίνονταν από την πρόσβαση τύπου «Ιρλανδικής διάβασης».

Στο παρελθόν είχε αναφερθεί ότι η παράδοση του έργου θα γινόταν πριν το Πάσχα ωστόσο το γεγονός ότι θα παραδοθεί αμέσως μετά , δεν μειώνει τις προσπάθειες για τη γρήγορη εν τέλει κατασκευή της σε χρόνους σχετικά σύντομους.

Τέλος,  αυτό που δεν επηρεάζει την παράδοση σύμφωνα με πληροφορίες του nafpaktianews.gr είναι τα αντιπλημμυρικά έργα καθώς θα συνεχιστεί η κατασκευή τους το επόμενο διάστημα για να είναι έτοιμα τον επόμενο χειμώνα.

Σχόλια