52χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του στο Ξηρόμερο – 30χρονη στις Οινιάδες γλίτωσε από απόπειρα αυτοκτονίας


Μια αυτοκτονία και μια απόπειρα αυτοκτονίας σημειώθηκαν αυτές τις ημέρες στην περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας γεγονός που προκαλεί ανησυχία, καθότι και τα δυο άτομα φέρονται να αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας.

Στην πρώτη περίπτωση το περασμένο Σάββατο το απόγευμα μια 30χρονη γυναίκα στην περιοχή των Οινιάδων, αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή της κάνοντας χρήση φυτοφαρμάκου.

Ευτυχώς έγινε σύντομα αντιληπτή η ενέργειά της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου έγιναν όλα τα προβλεπόμενα και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Κλήθηκε βέβαια και η αστυνομία και σύμφωνα με το πρωτόκολλο εξετάστηκε από ειδικούς σχετικά με την ψυχική της υγεία. Όπως λένε οι πληροφορίες χρειάστηκε κάποια υποστήριξη η οποία και της παρασχέθηκε.

Ξηρόμερο: 52χρονος αυτοκτόνησε εισπνέοντας υγραέριο

Στην δεύτερη περίπτωση ένας 52χρονος άνδρας έδωσε τέλος στη ζωή του σε χωριό του Ξηρομέρου, μέσα στο σπίτι του.

Ο άνδρας, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, έκανε το απονενοημένο ανοίγοντας την φιάλη υγραερίου σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού, με αποτέλεσμα να υποστεί δηλητηρίαση και να χάσει τη ζωή του.

Τον εντόπισαν συγγενείς λίγο αργότερα και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο όμως ήταν ήδη αργά…

Παράλληλα εντοπίστηκε και ιδιόχειρο σημείωμα όπου εξηγούσε τους λόγους της ενέργειάς του αυτής. Και σε αυτό το περιστατικό ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Πηγή: aixmi-news.gr

Σχόλια