ΕΚΛΟΓΕΣ - ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΑΝ.ΣΥ

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ


Το Κεντρικό Συμβούλιο της Παναιτωλοακαρνανικής Συνομοσπονδίας θα πραγματοποίηση την Εκλογο-Απολογιστική Γενική Συνέλευση ( σύμφωνα με άρθρα του Καταστατικού) την ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024 και ώρα: 10:30 πμ στα γραφεία της ΠΑΝ.ΣΥ. Πατησίων 5, Ομόνοια 4 όροφος (Μέγαρο Τρικούπη ) στην Αθήνα.

Στη Γενική Συνέλευση συμμετέχουν, ως αντιπρόσωποι, τα μέλη των Κεντρικών και Εποπτικών Συμβουλίων και οι αιρετοί Αντιπρόσωποι των 5 Ομοσπονδιών – μελών(Σύνολο 115 μέλη).

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την Πέμπτη 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024 και ώρα 17:30 χωρίς άλλη πρόσκληση, στο ίδιο μέρος και θα βρίσκεται σε απαρτία ανεξάρτητα με τον αριθμό των παρόντων αντιπροσώπων.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Εκλογή Προεδρείου Γ.Σ. και Εφορευτικής Επιτροπής / Διοικητικός Απολογισμός - έκθεση πεπραγμένων / Οικονομικός Απολογισμός-Έκθεση εποπτικού συμβουλίου επί του οικονομικού απολογισμού. / Ερωτήσεις - απόψεις επί του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού / Έγκριση - Ψήφιση των πεπραγμένων από τη Γ.Σ. / Τοποθετήσεις - προτάσεις για την λειτουργία και τις μελλοντικές δράσεις της ΠΑΝ.ΣΥ / Τοποθετήσεις - προτάσεις για το ψήφισμα Γ.Σ. επί θεμάτων του Νομού μας. / Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέων μελών στο Κεντρικό Συμβούλιο και στο Εποπτικό Συμβούλιο / Υποψηφιότητες για το Κ.Σ και Ε.Σ κατατίθενται στα γραφεία της ΠΑΝ.ΣΥ έως την Πέμπτη 13/06/24 από ώρα 17.00 έως 20.00, ή στο info@aitoloakarnania.com.gr ή στα τηλέφωνα του Προέδρου ή της Γραμματέα. / Θέματα εκτός ημερησίας διάταξης μπορούν να συζητηθούν με αίτηση δύο (2) Ομοσπονδιών - μελών προς το Κ.Σ. τρείς (3) τουλάχιστον ημέρες πριν την συνεδρίαση με την υποχρέωση να γνωστοποιηθούν και στις άλλες Ομοσπονδίες.

(Για τη Συνέλευση, στα μέλη και στους αντιπροσώπους στέλνονται ατομικές προσκλήσεις)


Το Κ.Σ


Σχόλια