Γυρίσματα γνωστού ριάλιτι στην… εξωτική παραλία του Λούρου Αιτωλοακαρνανίας



 Αίτημα για να πραγματοποιήσει γυρίσματα στην παραλία Παλαιοπόταμο του Λούρου, κατέθεσε η τηλεοπτική παραγωγή της ACUN MEDYA του Τούρκου παραγωγού Ατζούν.

Η απαράμιλλη ομορφιά του υδροβιότοπου και των εκβολών του Αχελώου έχουν μαγνητίσει τα βλέμματα της ACUN MEDYA που επιθυμεί να κάνει γυρίσματα για μια διεθνή παραγωγή της, το παιχνίδι La Isla (Το νησί), που θα προβληθεί σε χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iAitoloakarnania.gr, σχετικό αίτημα εστάλη χθες στη Μονάδα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου  Μεσολογγίου και Προστατευόμενων Περιοχών Δυτικής Στερεάς Ελλάδας του ΟΦΥΠΕΚΑ, η οποία σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο εξετάζουν αν θα τους δοθεί άδεια για τηλεοπτικά γυρίσματα.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τους Τούρκους να βιάζονται για άμεσα πλάνα, με τις υπηρεσίες ωστόσο να ζητούν τις σχετικές εγγυήσεις προκειμένου να μη διαταραχθεί το οικοσύστημα σε μια ιδιαίτερα σημαντική περίοδο.

Σε περίπτωση θετικής απάντησης, περίπου 100 άτομα της παραγωγής θα επισκεφθούν την περιοχή όπου θα καταλύσουν για περίπου μια εβδομάδα στην ευρύτερη περιοχή του  Μεσολογγίου.

Αναμφίβολα, πρόκειται για μια θετική εξέλιξη που αναδεικνύει το παρθένο φυσικό κάλλος της Αιτωλοακαρνανίας και διαφημίζει τις δυνατότητες του τόπου μας.

https://iaitoloakarnania.gr

Σχόλια