Βελισσάρης και Γιαννούλης στο Βλυχό Λευκάδας: Το μεγαλύτερο πανηγύρι του καλοκαιριού είναι γεγονός!Την Κυριακή 7 Ιουλίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Βλυχό Λευκάδας, όπου τιμάται η Ιερά Πανήγυρις Αγίας Κυριακής και θα πραγματοποιηθεί ένα ακόμη ανεπανάληπτο γλέντι με τους κορυφαίος Γιώργο Βελισσάρη και Ματθαίου Γιαννούλη.

Σε ένα αυθεντικό, παραδοσιακό γλέντι, ο μοναδικός Γιώργος Βελισσάρης και ο ανεπανάληπτος Ματθαίος Γιαννούλης έρχονται στη  Λευκάδα για να “βουλιάξουν” από κόσμο και διασκέδαση το νησί. Μαζί τους στο κλαρίνο ο δεξιοτέχνης στο κλαρίνο Πάνος Πλαστήρας και οι μοναδικοί στο είδος τους Γιάννης Σιδέρης στο βιολί και ο Βαγγέλης Βλαστάρης. Τη βραδιά θα ανοίξει η Λευκαδίτισσα τραγουδίστρια Στέλλα Θάνου με την ορχήστρα της.

Η καρδιά του λευκαδίτικου πανηγυριού «χτυπά» για μια ακόμη φορά στην γνωστή για τα γλέντια της μουσικοταβέρνα «Η Θράκα», και μετά την τεράστια επιτυχία με τη Γωγώ Τσαμπά, οι διοργανωτές Γιώργος Μπαριάμης και Χρήστος Σκληρός έχουν φροντίσει για μια ακόμη άρτια διοργάνωση και μια αξέχαστη μουσική εμπειρία.

7 Ιουλίου, όλοι δρόμοι οδηγούν στο Βλυχό Λευκάδας.

Θα είμαστε όλοι εκεί!

Κρατήσεις στο τηλέφωνο: 6979 244375 – 6974151975

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:56
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:47

Σχόλια