Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτων : Νεότερη ενημέρωση για την κρουαζιέρα σε νησιά του Αργοσαρωνικού

 


      Σε σημερινή νεότερη ανακοίνωση (δείτε εδώ την αρχική), ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτων και ο πρόεδρος κ. Χρήστος Μπόνης μας ενημερώνει για την ημερησία (Κυριακάτικη) κρουαζιέρα σε νησιά του Αργοσαρωνικού.

Η ανακοίνωση του συλλόγου.

Εν συνεχεία της ανοιχτής πρόσκλησης που απευθύναμε τόσο προς τα μελή του συλλόγου μας όσο και σε άλλους συμπατριώτες μας για την κρουαζιέρα στον Αργοσαρωνικό. έχουμε ήδη το τελικό πρόγραμμα Θα αναφέρουμε μόνο τα του προγράμματος στο οποίο δεν θα αναγράφεται η τιμή-συνδρομη στην εκδρομή καθόσον η εταιρεία δεν επιθυμεί να αναφέρετε το ποσον διότι η τιμή είναι εξαιρετικά χαμηλή,  δίνεται μόνο για τον Σύλλογο μας.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής
αναχώρηση στις 8 το πρωί Πρώτος σταθμός Ύδρα, θα υπάρχει ένα δυωρο περίπου για βόλτα στην Ύδρα και εν συνεχεία αναχώρηση για Πόρο. Φθάνοντας θα έχουμε περίπου 45 λεπτά στην διάθεση σας για βόλτα και εν συνεχεία αναχώρηση για Αίγινα στην οποία θα έχουμε περίπου ένα 2ωρο ελεύθερο. 

Η επιστροφή υπολογίζετε γύρω στις 7. 30 μ.μ..

 
Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε, επικοινωνήστε με τα μελή του Δ. Σ (ΜΠΟΝΗ-ΝΙΚΟΛΑΟΥ--ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ) για να σας ενημερώσουν για την τιμή.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ 6977267078
ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 6974815660
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ 69346025

Σχόλια