Σύλλογος Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου “Τα Κόροντα” βράβευσε τους πρωτεύσαντες μαθητές κάθε τάξης του Δημοτικού Σχολείου Χρυσοβίτσας






Βράβευση μαθητών

Για άλλη μια χρονιά ο Σύλλογος Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου “Τα Κόροντα” βράβευσε τους πρωτεύσαντες μαθητές κάθε τάξης του Δημοτικού Σχολείου Χρυσοβίτσας. 

Συγκεκριμένεα στις 14/6/2024 ημέρα Παρασκευή, με την ευκαιρία της λήξης του διδακτικού έτους παραδόθηκαν τα χρηματικά βραβεία στους πρωτεύσαντες μαθητές από την Γιάννα συζ. Σπύρου Δημ. Ζορμπά για λογαριασμό του Συλλόγου.

Η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου κα Ευαγγελία Ζέρβα τόνισε το ενδιαφέρον του Συλλόγου για την πρόοδο των μαθητών και την καλή λειτουργία του σχολείου.

Να σημειωθεί ότι η Ε’ τάξη δεν έχει μαθητές και ότι ισοβάθμισαν στην Α’ τάξη 3 και στην Γ’ τάξη 4 μαθητές. Στις παρακάτω τάξεις η Διευθύντρια πρότεινε να μη γίνει κλήρωση, αλλά να βραβευτούν όλοι οι δέκα πρωτεύσαντες μαθητές.

Τα ονόματα των πρωτευσάντων μαθητών, επτά τάξεις, είναι τα εξής:

Α’ τάξη: Θεόδωρος Τενεκενετζής του Ευθ., Χαρίσης Σαμαράς του Δημ. και Αθανάσιος Κίσσας του Γεωργ.

Β’ τάξη: Μελίνα Παρασκευή Τενεκεντζή του Ευθ.

Γ’  τάξη: Μαρία Χρυσοβαλάντη Μούρκα του Βασ., Βαρβάρα Ζορμπά του Σπυρ., Κων/νος Τενεκεντζής του Ευθ. και Δέσποινα Μανίκα του Ιωάννη.

Δ’ τάξη: Χρυσούλα Σαμαρά του Χαρίση

ΣΤ’ τάξη: Αθανάσιος Ζορμπάς του Σπυρ.

Σχόλια