Την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 πραγματοποιήθηκαν στο ΔΑΚ ΑΣΤΑΚΟΥ οι προαγωγικες εξετάσεις Ζωνών για τους Αθλητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ. Την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 πραγματοποιήθηκαν στο ΔΑΚ ΑΣΤΑΚΟΥ οι προαγωγικες εξετάσεις Ζωνών για τους Αθλητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ.

Οι αθλητές κλήθηκαν να εκτέλεσουν την προκαθορισμενη ύλη που απαιτεί η κάθε ζώνη ώστε να προαχθουν στην επόμενη μπροστά στους γονείς και φίλους τους οι οποίοι τους χειροκρότησαν και τους ενθάρρυναν σε κάθε τους προσπάθεια. Οι Δασκαλοι εξεταστές Κύριοι ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ Θεοδωρος και ΜΙΜΗΓΙΑΝΝΗΣ Ανδρέας εξέφρασαν την ικανοποίηση τους,και σχολίασαν θετικά την πειθαρχία, την δυναμη αλλά και την τεχνική κατάρτιση των Αθλητών. Επόμενος στόχος για τον Κενταυρο το '' 10ο INTERNATIONAL SUMMER CAMP TAE-KWON-DO ASTAKOS 2024,"που θα διεξαχθεί από 21 έως 26 Ιουλίου Στον Αστακό.

Πρόκειται για ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός για την πόλη που φέτος συμμετέχουν 8 χώρες με πλήθος αθλητών και παραγόντων. Αξίζει να σημειωθεί ότι 20 ημέρες πριν την έναρξη έκλεισαν οι συμμετοχές λόγω συμπλήρωσης του ανώτατου ορίου.. Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές και ευχαριστίες στους έμπειρους Δασκάλους εξεταστές για την άψογη καθοδήγηση βοηθώντας τους αθλητές να κορυφωσουν την απόδοση τους.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Ξηρομερου για την παραχώρηση του Σταδίου και φυσικά τους γονείς για την στήριξη, καθώς και όσους παρακολούθησαν την εκδήλωση.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΎΠΟΥ ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
Σχόλια